Speelvogelleiding

Sel Goemaere

“Ik zit in de KSA om de geweldige ervaringen, die ik al 16 jaar beleef in de KSA, door te geven aan de leden.”

Sel blijft hangen bij z’n motto, we kunnen hem geen ongelijk geven. De KSA is gewoon een geweldige ervaring! Sel was één van de weinige leiders met geen enkel herexamen. Hij is dus duidelijk goed met cijfers! Daarom leek het ons ook ideaal om Sel aan zijn derde jaar als penningmeester te laten starten. Bovendien start Sel dit jaar aan zijn master toegepaste economische wetenschappen in Gent. Naast de KSA fietst Sel heel graag in de zomervakantie. Natuurlijk, want dan is het tenslotte ook hoogseizoen! Sel zal dit jaar leiding geven aan onze speelvogels. Ondertussen heeft hij wel al wat ervaring, hij start namelijk al zijn vierde jaar als leider. Vol enthousiasme gaat Sel ervoor zorgen dat dit een onvergetelijk jaar wordt voor zijn ban!


Manu Van De Ginste

“Toen ik klein was, ben ik in de KSA gegaan en heb ik het altijd zodanig leuk gevonden dat ik er nu nog steeds in zit.”

Leef zoals het je laatste dag is... We kunnen hem geen ongelijk geven! Telkens als we deze man zien, straalt hij energie uit. Manu zit niet graag stil. Op de activiteit kennen de leden Manu als het Duracell-konijn. Het speelvogelteam wordt dan ook vervolledigd door Manu. Ook is hij één van de zes leiders die één meter tachtig groot is. Dat is even groot als 5 volwassen konijnen, gek! In zijn vrije tijd durft hij wel eens een balletjeslaan met zijn medeleiders. Zijn hobby is namelijk tennissen. Af en toe speelt hij wel eens een match met zijn medeleiders. Hoewel hij soms eens kan winnen van Timo of Willem, lukt het hem maar niet om te winnen van Médard. Het zou dus wel eens kunnen dat uw zoon thuis komt als een echte Roger Federer. Ook voetballen en toneel spelen zijn lievelingsactiviteiten van deze sportman. Manu zal samen met zijn medeleiding ervoor zorgen dat uw kinderen op zaterdag niks tekort zullen komen.


Willem De Bruyckere

“Ik zit in de KSA om met mijn beste maten te kunnen ravotten.”

Willem is een heel enthousiaste en zorgzame leider. Hoewel hij vorig jaar aan de krabbers leiding gaf, komt hij dit jaar het speelvogelteam versterken. Ook is hij heel sportief, hij speelt namelijk tennis samen met zijn medeleiders Médard, Timo en Manu. Je hoeft deze leider dus zeker niet uit te leggen hoe dezebalsport werkt. Ook deze leider gaat dit jaar terug naar Gent om zijn studies interieurvormgeving verder af te werken. Willem is een jongensnaam die is afgeleid van ‘Wilhelm’. Dat is een Germaanse naam, die bestaat uit twee verschillende naamstammen. Het eerste deel, ‘wil’, betekent ‘wil, wilskracht, streven’. ‘Helm’ staat voor ‘beschermer’, maar ook voor ‘koning’. De naam betekent dus iets als ‘wilskrachtige beschermer’. Jullie hebben het dus gehoord, uw speelvogel is in veilige handen!


Timo Dumon

“Ik zit in de KSA omdat het de beste jeugdbeweging is!”

Timo start dit jaar ook aan zijn tweede jaar leiding. Hij is een echte levensgenieter. Dat straalt hij uit door zijn speels en vrolijk gedrag. Ook is hij heel behulpzaam. Wat je ook aan hem vraagt, hij zal het doen. Als lid was hij in zijn vrije tijd druk bezig met ravotten in de beek en kattenkwaad uit te halen met zijn vrienden van de KSA. In zijn dagelijks leven is hij bezig met drummen en tennis. Onze Timo is binnenkort de nieuwe Michael Schack, en misschien kunnen jullie hem ooit verwachten met een spectaculaire drumsolo op onze streekbierenavond! Als ontspanning zal je hem meestal online zien. Hij speelt namelijk graag eens een spelletje. Dit jaar rondde Timo zijn middelbaar af en start hij aan zijn universitaire studies. Hij gaat economie gaan studeren in Gent, gelukkig zijn er enkele medeleiders die hem hierbij zullen begeleiden en de kneepjes van het vak zullen leren. Jullie kunnen zeker rekenen op Timo dat hij alles op alles zal zetten om een subliem jaar te schenken aan jullie speelvogel.