Speelvogelleiding

Sel Goemaere

“Ik zit in de KSA omdat ’t machtig is!”

Aan 9 woorden heeft Sel genoeg om uit te leggen waarom hij in de KSA zit. Hopelijk is hij ook zo efficiënt met cijfers. Sel is namelijk onze spiksplinternieuwe penningmeester. Met zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen leek hij ons de perfecte kandidaat. Naast onze centjes ontfermt Sel zich dit jaar ook over onze speelvogels. Hij zal ze al zijn levenswijsheden zoals “’t zal wel wejzen, bakske fraizen” proberen bijbrengen (wat dat juist betekent, is ons ook nog altijd een raadsel, maar we zullen wel zien zeker?). Sel is exact 43 jaar te laat voor het laatste concert van de Beatles geboren, maar hij beloofde ons dat hij voor activiteiten wel altijd op tijd zal komen!


Mathieu Clicteur

“Ik wilde engagement aangaan voor jongeren waarbij je vrienden voor het leven maakt en onvergetelijke avonturen mee beleeft.”

Mathieu heeft zijn hele KSA leven met Sel gedeeld, het is dan ook niet raar dat deze twee samen leiding wilden geven. Wanneer deze geboren marktkramer geen snoepen aan het verkopen is, maakt hij de frikandel die het leven soms is, speciaal. Als student verpleegkunde en ervaringsdeskundige zal Mathieu alle schrammen, blauwe plekken en andere kwaaltjes van de speelvogels perfect kunnen verzorgen. Mathieu is dan misschien drie keer zo groot als Manneke Pis, hij is wel 382 jaar jonger. De speelvogels houden deze jongeman maar beter te vriend, hij zorgt namelijk voor de coolste activiteiten met springkastelen, paintball en natuurlijk zijn oneindige enthousiasme.


Henri De Clerck

“Na twaalf jaar in de KSA te zitten weet ik dat er altijd plezier te beleven valt bij de lokalen en daarom zit ik in de KSA

Henri waagt zich dit jaar aan een cursus leiding-worden van Sel en Mathieu. Ook hij zal namelijk de zaterdagnamiddagen van de speelvogels onvergetelijk proberen maken. Henri probeert ook om Bio-ingenieur te worden, al heeft nog niemand hem verteld dat die studies meer inhouden dan nieuwe dieren verzinnen. We wensen hem in ieder geval veel succes! Voorts is het uiterst opmerkelijk dat piepedollenleider Victor en Henri dezelfde familienaam hebben én slechts een paar minuten schelen in leeftijd! We hebben de kansen proberen berekenen maar komen er niet uit. Wat een toeval! In ieder geval zal geen enkele speelvogel ooit triest naar huis gaan na een activiteit, want volgens Henri hebben alle negatieve dingen een positieve kant.


Wouter De Croock