Knapenleiding

Louis De Bruyckere

“Waarom ik in de KSA zit? Om anderen evenveel plezier, herinneringen, avontuur, vrienden, ervaringen,... te geven als ik kreeg toen ik zelf lid was.”

Ook dit jaar is leider Louis weer van de partij bij de knapen. Ondertussen is hij al een heel bekend gezicht bij de leiding en alle leden. Hoewel hij als banleider de fakkel door gaf aan Karsten, zal hij dit werkjaar binnen de KSA niet stilzitten. Louis is namelijk onze nieuwe bondsleider! Ook buiten de KSA heeft Louis een hoop bezigheden van zeilen of duiken tot kabelbanen opzetten, hij kan het allemaal. Net als vele andere leiders, is ook Louis erg geïnteresseerd door biologie en chemie. Hij studeert namelijk industrieel ingenieur biowetenschappen in Gent. Dit jaar zal leider Louis van de knapen ongetwijfeld echte KSA’ers maken! Wees er maar zeker van dat hij jullie alle kook-en sjortechnieken zal aanleren op groot kamp!


Medard De Baere

“KSA Maldegem is de beste jeugdbeweging van Maldegem en omstreken!”

En daar gaan we hem geen ongelijk in geven! Médard De Baere is 19 jaar oud en is één van de zes leiders die één meter tachtig groot zijn! Hij maakt opnieuw deel uit van de knapenleiding en begint met volle goesting aan dit jaar. Ook Médard gaat dit jaar naar Gent om zijn studies handelsingenieur verder te zetten. De hobby van Médard kan hij helaas niet in Oost-Vlaanderen uitoefenen, want daarvoor heeft hij veel water nodig. “Zeil je voor het eerst, dan sla je een flater.” Maar voor Médard is het allang zijn eerste keer niet meer. Deze waterrat heeft op zijn catamaran al de wildste zeeën getrotseerd. Zijn medeleiders verslaan in een potje tennis is buiten zeilen ook één van zijn favoriete hobby’s. Eén ding is zeker, de knapen staat een geweldig jaar te wachten!