Knapenleiding

 

Arno “ONRA, groten Verborgt, Harry potter, Brilsmurf” Verborgt

Na 2 jaar ervaring op te doen bij de speelvogels dacht Arno dat het wel eens tijd was om te veranderen van ban. Na lang twijfelen koos hij uiteindelijk om samen met Milan leiding te geven aan de knapen. Nu zijn broer besloten heeft om te stoppen met leiding te geven, moet Arno er voor zorgen dat de reputatie van de “Verborgt”s behouden blijft. Maar geen nood, het afgelopen jaar heeft hij bewezen dat hij hier zonder meer in zal slagen. Als regelrechte vechterbaas, verdedigt hij als penningmeester de financiën van onze ksa.

Arno studeert nog steeds chemie aan de Universiteit van gent, waar hij ook op kot zit. Hij zal dan ook zorgen voor de “brains” van team knapen. Daarnaast werkt Arno af en toe in de Ontex of als postbode. Arno is erg sociaal, zo behoren al onze buren tot zijn vrienden. Als je Arno ergens tegenkomt, vergeet dus dan zeker niet te zwaaien. Hij is een grote dierenvriend, zo zal hij niet terug deinzen om de koeien/ stieren een “aaike” te geven en kan hij meerdere dieren nadoen zoals bijvoorbeeld een pauw. Arno heeft de ware liefde nog niet gevonden. Nochtans maakt hij graag lange nachtwandelingen in het licht van de maan en is hij een fijnproever. Zo eet hij al eens graag een chocolaatje maar dit verloopt niet altijd van een leien dakje. Indien iemand interesse zou hebben, gelieve dan snel te zijn want Arno heeft al meerdere malen iets laten vallen over ene “Bella”. Met Arno en Milan als leiders, gaan de knapen de tofste avonturen vol met amusement tegemoet.


Milan “Meilun, Kai-Mook, waterschoeper, woste, patser” De Schinkel

Milan start zijn eerste jaar leiding als jongste van de groep. Na twee jaar interim leiding te geven, heeft hij bewezen dat hij net zo’n goede leider als zijn broer is. Milan zal dit jaar er voor zorgen dat de wc’s piekfijn in orde liggen. Als rasechte patser zal hij instaan voor de “muscles” van team knapen. In zijn schaarse vrije tijd houdt deze onbezonnen jongeman zich bezig met zijn spelletjes op zijn computer. Hierdoor is hij niet alleen erg tactisch maar heeft hij van alle talen wel wat thuis. Hij communiceert wekelijks met mensen van Engeland, Rusland,... Daarnaast is hij is vooral veel bezig met werken in het bedrijf van zijn vader. Hierbij staat hij in voor het vullen van de voegen, maar enkel als het niet te koud is. Je komt hem ook geregeld tegen als hij gaat wandelen met zijn hond. In tegenstelling tot Arno is Milan niet echt een fijnproever. Zo kan je hem al gelukkig maken met een bezoek aan de nachtuil  bij zijn maat Benny. Deze kerel is verrassend genoeg nog vrijgezel, dus mocht iemand interesse hebben, weet je hem te vinden. We zijn er in ieder geval zeker van dat hij samen met Arno de knapen een fantastisch jaar zal bezorgen waarin ze veel zullen bijleren. Zo zal Arno de knapen en Milan alles leren over sjorren, vuur maken,…