Krabberleiding

Louis De Bruyckere

“Waarom ik in de KSA zit? Om anderen evenveel plezier, herinneringen, avontuur, vrienden, ervaringen,... te geven als ik kreeg toen ik zelf lid was.”

Een zeer bekend gezicht bij de krabbekoningen is Louis. Deze leider is het archetype van een KSA-leider, alles moet en zal wijken voor de leden, activiteiten en algemene werking. We zijn dan ook blij dat Louis naast de krabbers ook de interimleiding onder zijn vleugels neemt. Op 3 november 2021 viert hij zijn 8000ste verdagdag, wij zijn alvast begonnen met aftellen! In al die dagen heeft Louis al van alles geleerd. Zijn motto “door te smeden wordt men smid” heeft hij al omgevormd tot “door te duiken wordt men duiker”, “door zeilen wordt men zeiler” en “door te klussen wordt men klusser”. Dit jaar zal hij de krabbers ongetwijfeld echte KSA’ers helpen worden!


Tuur Goemaere

“Hier zou de reden waarom Tuur in de KSA zit moeten gestaan hebben”

Tuur is net iets ouder dan de eerste Ipod, maar zijn geheugen is een heel stuk groter dan 5GB en hij kan veel meer dan 1000 nummers onthouden. Wat hij moeilijker vindt om te onthouden, is het doorgeven van zijn leeftijd, lengte, levensmotto en waarom hij in de KSA zit… Voorts is Tuur wel één van de meest geëngageerde leiders in de KSA. Als hij geen activiteiten aan het verzinnen is, bestudeert hij bomen en planten als groenmanager in opleiding. Na een jaar leiding geven met Jules, heeft Tuur ontdekt dat de familie De Bruyckere topleiders heeft, dus koos hij dit jaar om leiding te geven met Louis aan de krabbers.


Mathias Marclé

“Ik zit in de KSA voor de sfeer.”

Mathias lijkt misschien een man van weinig woorden, velen die hem niet kennen zouden dan ook schrikken bij het horen van zijn motto: “Be a voice, not an echo.” Maar wie Mathias echt kent, weet dat hij vol verhalen zit. Hij is leider in de KSA voor de sfeer, dat werkt in twee richtingen bij hem. Hij geniet namelijk niet enkel van de sfeer, maar hij staat ook altijd klaar voor een gezellige babbel op een goed feestje. Mathias is ook onze secretaris, zijn proefcontract van vorig jaar is intussen vervangen door een vast contract van onbepaalde duur, als het aan ons ligt, blijft hij nog minstens 156 activiteiten leiding (tot zijn dertigste).


Luwe Dumon