Krabberleiding

Arno” Groten Verborgt, Brilsmurf, Pauwke, ONRA, Dierenvriend, Hondenknuffelaar, Grachtduiker, Harry Potter, Fitnessboy ”Verborgt

Onze Brilsmurf is al toe aan zijn 4de jaar leiding en zal zich dit jaar ontfermen over de krabbekoningen. Als echte vechtersbaas verdedigt hij opnieuw de financiën van de KSA! Ons Pauwke is nog steeds bezig met zijn studies voor gekke professor aan de unief in Gent. Soms vragen we ons af of hij niet beter een andere richting gekozen had omdat hij namelijk zo een grote dierenvriend is. ONRA ziet de dieren graag en de dieren zien ONRA graag. Hij deinst niet terug van groot of klein, van stieren tot pauwen. Als je zo gefascineerd bent door dieren als Verborgt kan je natuurlijk ook levensechte dierengeluiden nabootsen, Woef, woef! Één diersoort heeft echter wel zijn hart veroverd, dat zijn namelijk honden, die zou ONRA urenlang aaikes willen geven, knuffelen en dicht bij hem vasthouden. Naast zijn obsessie met dieren is Verborgt ook een echte fitnessboy en een gamer. Dat wil echter niet zeggen dat hij geen romanticus kan zijn! Hij houdt namelijk van nachtwandelingen te maken in het park in het stralende maanlicht. Helaas is hij de juiste nog niet tegengekomen, maar moest hij een vriendin hebben, zou hij haar helemaal bedelven onder de chocolade, van top tot teen. Dus vrouwen meldt u zeker aan! Hondjes zullen ook wel welkom zijn. Uw zoon zal zeker in goede handen zijn bij Arno. Hij zal de krabbekoningen misschien wel eens meenemen naar de kinderboerderij. Woef woef!


Arthon” Choco 2.0, Vrachtwagenchauffeur, Karton, Effenlegerke, Miljonair, Truck wasser, Walvistemmer, Fransman, International trucker, Depotveger, ” Van Den Bossche 

Dit jonge knaapje is toe aan zijn 2de jaar als leiding van deze toffe groep. Na een jaar ervaring op te doen bij de piepedollen, maakt hij de overstap naar de iets oudere groep jongens namelijk de krabbekoningen. Hij zal ze alles leren van hoe je een tent moet opzetten tot hoe je een degelijke sjorring maakt. Ook dit jaar maakt hij weer deel uit van het Depot-team waar hij erop zal toezien dat de depot mooi geveegd is. Als je hem zaterdags niet ziet, dan is hij waarschijnlijk boompjes gaan afhalen in het buitenland op één van zijn verre internationale reizen naar Nederland of Frankrijk. Of is hij met zijn 2de liefde, zijn truck onderweg naar een truckshow. Als je zoals Arthon zo'n verre internationale reizen doet, zijn je talen natuurlijk on point! Zo kan hij Duits, Engels en natuurlijk Frans zoals niemand anders dat kan! Af en toe als hij er nog eens zin in heeft, zou hij zijn stalen ros nog eens van onder het stof durven halen, om er een klein toertje mee te maken rond de kerktoren. Als hij nog eens een gaatje vindt in zijn drukke agenda durft hij al eens afspreken met zijn grote liefde Ellen, hij hoopt dan ook dat ze snel hun eigen stekje volledige verbouwd kunnen hebben. Onze vrachtwagenchauffeur heeft ook grote plannen. Zo heeft hij het grote plan om een luxe carwash te bouwen, dus als je in de toekomst je vrachtwagen niet meer zelf wilt wassen, dan kun je bij hem eens passeren om hem te laten wassen. Maar één ding is zeker: hij zal zijn uiterste best doen om uw krabbekoningen van de eerste tot de laatste activiteit te entertainen en een super KSA jaar te bezorgen.


Mathieu” Klimmer, Spekkenboer, Long hair boy, Pinkerdoos ” Clicteur

Deze altijd vrolijke jongen zal zich dit jaar als jongste bij het team van de krabbekoningen voegen. Alleen zal u hem de eerste 6 maanden niet te zien krijgen op de KSA om leiding te geven. Deze alleskunner had het lumineuze idee om deze zomer te gaan klimmen met zijn vrienden, dit liep jammer genoeg niet goed af en resulteerde in een gebroken heup. Nog voor hij is begonnen met studeren zal hij dus al gespecialiseerd zijn in het vakgebied, ja ja u leest het goed, hij maakt een sprong in het onbekende en is begonnen aan de zware studies voor verpleegkundige in Brugge. Zo zal hij zichzelf kunnen verzorgen en kan hij ook levende pop spelen in het klaslokaal waar zijn medestudenten op kunnen oefenen. Dus als uw zoon zich bezeerd tijdens één van onze activiteiten zal hij als echte verpleger voor zorgen dat onze kinderen terug als de oude huiswaarts kunnen keren. Een aantal maanden geleden kreeg hij het trieste nieuws te horen dat zijn favoriete kapper het leven had gelaten, omdat hij niet snel iemand opnieuw in vertrouwen neemt om aan zijn haar te werken, werd het wat aan de lange kant. Deze marktkramer is ook een vaste waarde in het spekken milieu, als u denkt dat dat alles zou zijn, dan heb je het zeker mis. Zo gaat Pinkerdoos graag eens van de grond en sleurt hij samen met zijn papa met springkastelen, zou je eens het idee om een feestje te organiseren vergeet dus dan zeker niet Spring Spring te contacteren. Samen met zijn medeleiding zal hij ervoor zorgen dat u kinderen de zaterdagen niets te kort zullen komen. 


Louis” Brother Loewis, Luigi, Goeien Bruycker, Knabbel, Kleinen Bruycker” De Bruyckere 

Brother Loewis begint aan zijn 3de jaar als leiding en behoort inmiddels zo tot de harde kern van de leiding. Dit jaar zal hij zich voor het 2de jaar op rij focussen op de krabbekoningen. Nadat zijn eerste jaar als bandleider vlekkeloos verliep, volgt hij zichzelf dit jaar op als banleider, zo zal hij op zaterdag alles in goede banen moeten leiden. Één van de verantwoordelijkheden als banleider is de vlagoplating die traditiegetrouw bijgewoond wordt door alle leiding. Hij staat ook in voor het onderhoud en proper houden van alle vlaggen. Zoals beschreven in vorige edities van de Klaroen was Brother Loewis helemaal klaar om zijn rijbewijs te halen, helaas is dit tot op heden nog altijd niet gelukt en moet hij voorlopig nog altijd met zijn ‘’Harley trapt em zelve’’ rondrijden. Louis is student en zit ook op kot samen met zijn broers Arthur en Jules. Hij studeert er voor bio-ingenieur aan de universiteit in de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, het drukbevolkte Gent. Raar maar waar is deze jongeman nog steeds niet van het straat en dus nog steeds single. Daarom willen we graag een oproep doen! Als er interesse is in Brother Loewis dan kan je altijd een romantische mail sturen naar: Brother.Loewis@gmail.com of een postduif naar zijn kot in Gent sturen. Een ding is zeker Louis zal dit jaar weer super goed voor de krabbekoningen en zijn medeleiding zorgen en ze een fantastisch jaar bezorgen!