Krabberleiding

Henri De Clerck

“Ik zit in de KSA om de jeugd van Maldegem een even geniale tijd bezorgen. Het belangrijkste, een hechte groep te creëren onder de leden net als de leiding.”

Henri zal dit jaar de krabbekoningen hun jaar onvergetelijk maken. Ook gaat hij verder met zijn functie als depotmeester. Hij zorgt ervoor dat al ons materiaal zoals tenten, sjorhout, touwen,... in orde is. Als Henri geen activiteit aan het geven is, zal je hem dus wel terugvinden in de depot! Net als zijn tweelingbroer Victor is hij erg geïnteresseerd doorbiologie en chemie. Henri studeert namelijk biochemie en -technologie in Gent. Hopelijk wordt ons depot binnenkort geen proeflaboratorium! Leiding geven voor Henri is zeker niet meer nieuw. U mag erop rekenen dat uw zoon een topjaar zal beleven.


Emile Braet

“Ik zit in de KSA omdat je nergens anders zo’n goede band kweekt. Het zijn maten voor het leven! Je doet ook nog eens massa’s ervaring op en maakt onvergetelijke momenten mee.”

Emile is de kleinste leider van onze leiding, maar misschien wel de grootste filosoof van ons allemaal! Één van zijn vele uitspraken is: “Het leven gaat redelijk snel. Als je nu en dan niet stopt om eens te kijken, zou je het kunnen missen.”. Naast filosoof is hij ook gitarist en houdt hij van muziek. Hij is een echte bezige bij. Als lid was Emile vaak bezig met het verzamelen van takken die leken op geweren. Hij heeft zelfs eens geprobeerd om met toiletrolletjes een harnas te maken. Dit belooft dus als leiding, want Emile is een echte creatieveling! Wij kunnen jullie verzekeren dat jullie speelvogels de capaciteiten van Leonardo Da Vinci zullen meekrijgen van Emile.