Krabberleiding

Louis "Brother Loewis, Goeien Bruycker, Knabbel, Kleinen Bruycker" De Bruyckere 

Onze Brother Loewis begint aan zijn tweede jaar als leiding, en zal zich dit jaar volledig geven voor de krabbekoningen! Hij is de jongste van gebroeders De Bruyckere en heeft zich dan ook vorig jaar vervoegd bij hen in het studentenkot in Gent. Toen was Knabbel nog een magere jongeman, maar de kilootjes beginnen er ook al zichtbaar bij te komen. Hij zal dan waarschijnlijk ook veel tijd doorbrengen bij de familievriend Ertan met zijn heerlijke hamburgers in de Overpoort. Naast volslanker worden in Gent volgt Louis ook nog de studie bio-ingenieur aan de UGent.

Na het behalen van een duikbrevet en een zeilbewijs gaat hij volop voor z'n autorijbewijs in tegenstelling tot zijn broer Jules die eeuwig met zijn stalen ros de wegen zal doorkruisen. Kleinen Bruyckere vormt samen met Axel de welgekende "Knabbel en Babbel" van de bende. Dit duo staat gekend voor hun, volgens sommigen, aparte muziekstijl maar eigenlijk zijn dit vooral mensen die geen smaak hebben en benoemen dit als “geruis op de radio”. Bovendien steeg het veel in populariteit sinds dit jaar in de bende. Tenslotte zal Louis samen met Daan de krabbekonningen een spetterend en leerrijk jaar bezorgen!


Daan “Daantje banaantje, Dawn, Boeike, Goudvis, Duiveltje, Don Papa, Double D, Kruimeldiefje” Van Kerschaver 

Deze welgedane kerel is toe aan zijn tweede jaar als leider. Aangezien hij zich vorig jaar zo hard geamuseerd heeft met de krabbekoningen, zal hij ook dit jaar deze jongemannen alles bijleren over hoe je een echte stevige KSA’er wordt. Daan heeft de JVC definitief achter zich gelaten en zijn volledige attentie kan nu uitgaan naar het entertainen van onze krabbers, tenminste, daar gingen wij van uit… Hij is er namelijk in geslaagd om een jonge deerne aan de haak te slaan! Wij wensen hem veel succes, maar vragen ons vooral af welke truken hij hiervoor uit zijn trukendoos heeft moeten halen. Ons Duiveltje heeft deze doos al een aantal keer goed kunnen gebruiken. Zo heeft hij ooit eens een gratis taxi weten te regelen om thuis te geraken na een gezellige avond. Wij zijn vooral zeer blij dat hij haar vaak meeneemt naar de lokalen om te helpen met zijn klusjes. Daan is niet langer druk bezig met studeren, daardoor vindt hij ook nog tijd om te werken bij E-crane. Van één ding mag u gerust zijn, uw krabbekoning zal zich met deze (al dan niet) bezige bij zeker amuseren het komende jaar!