Hernieuwerleiding

Arthur "Dikken, Bruycker, Angela, Tantor, Bundesführer"  De Bruyckere

Dit jaar begint deze omvangrijke verschijning al aan zijn zesde jaar als leider. Onze Bruyckere begint op die manier als ancien maar liefst aan zijn 18de jaar binnen KSA Maldegem! Hij is niet alleen een mooi aantal jaren leider maar voert nu reeds een drietal jaar een zeer belangrijke taak uit binnen de KSA. Arthur is dit jaar voor de vierde maal namelijk onze Angela, de enige échte bondsleider! Arthur weet namelijk als geen ander hoe je moet kunnen onderhandelen en hoe je als bondsleider altijd paraat moet staan voor alles. Door zijn zware studie rechten aan de UGent krijgt Arthur meer inzicht in hoe de maatschappij in elkaar zit en leert hij kritisch na te denken. Arthur zal dit jaar voor de tweede maal leiding geven aan de hernieuwers en hen opleren tot volwaardige leiders. Voor de sportievere activiteiten kan Arthur gelukkig rekenen op medeleiders Coolio en Verborgt, want zijn ene sixpack waar hij ooit zo trots op was heeft zich al meerderen jaren weten verschuilen door de vele andere sixpacks waar Arthur nog veel meer van weet te genieten. Arthur is desondanks ontzettend trots op zijn “bodybuilderfiguur”. Om zijn figuur te bekomen is Arthur dan ook al jaren vaste klant bij het Hamburgertje waar Ertan hem steevast van zijn krachtvoeding voorziet! Natuurlijk valt iemand met zulke capaciteiten en zo'n lichaam in de smaak bij vele vrouwen (en mannen). Hij weerstaat echter al vele jaren deze aandacht want hij heeft zijn hartje al meerdere jaren geleden verloren aan zijn tandartsje Fleur (sorry dames en heren).  U mag dus op uw 2 oren slapen want uw zoon is bij Arthur en zijn 2 medeleiders in goede handen..


Jens ‘Coolio, Maïsstengel, Dakdekker, Felice, Beachboi, Jengs’ Blondeel 

Leider Jens is de oudste leider van de huidige leidingsgroep en ongetwijfeld de leider met het meest ervaring. Coolio begint dit jaar reeds aan zijn 7de jaar als leider en zal dit jaar opniew zijn wijze kennis overbrengen aan de hernieuwers samen met zijn buurman Arthur uit ’t Rivierenhof en leider Verborgt die terug is van een jaartje weggeweest. Jens is altijd al de nachtgaal van de KSA geweest en hoewel de medeleiding zijn zangtalent wel kan smaken leek een zangcarrière dan toch niet voor hem weggelegd. Nu zingt hij nog steeds zijn hoge noten op de hoge daken van Maldegem en ook daarbuiten want Jens zijn dakwerkersskills zijn bij alle mensen gegeerd. Dat vele werken op daken zorgt ervoor dat Jens in de zomer altijd gebronzeerd in de straten van Maldegem verschijnt. Zijn gebronzeerde lichaam heeft er helaas nog niet voor kunnen zorgen dat leider Jens het hart van een schone Maldegmse deerne heeft weten te strikken. Kent u iemand die met onze Coolio wel eens een date zou willen hebben twijfel dan niet om te mailen naar bronstigengebronzeerd@extrahotmail.com! Binnen de KSA is Jens ook altijd een vaste waarde als er gewerkt, maar niet als er gedronken moet worden. Jens heeft van al dat werken wel zijn sixpack weten te bewaren aangzien hij als BOB van de bende de andere sixpacks altijd al heeft weten te weren. Een dakwerker moet natuurlijk ook ontspannen, maar zelfs daar houdt Coolio de voetjes niet op de grond. Van (muur)klimmen wordt Jens helemaal wild en bovendien heeft hij in leider Jules zijn “partner in crime” gevonden. Deze sport zorgt voor heel veel spanning, net als de klimgordel die ze hiervoor moeten aantrekken. Op rustige dagen verkiest Jens ook wel een keer om een toertje te rijden met zijn rode Volkwagen kever. Al bij al kunnen we besluiten dat uw zoon onder leider Jens in goede handen zal zijn dit jaar!


Michiel “Tandje, Garnaaltje, Kleine Verborgt” Verborgt

Na een jaar van afwezigheid is deze leider terug van weggeweest. Toen we aan Michiel vroegen om nog eens terug te keren om een jaartje leiding te geven aan de hernieuwers zag hij dat onmiddellijk zitten. Dit jaar neemt Michiel bijgevolg samen met Jens en Arthur de hernieuwers onder zijn hoede. In de vriendjesboeken van vroeger schreef Michiel bij de vraag “Wat wil je later worden?”, steeds nadrukkelijk “Groot”. Helaas kwam deze droom nooit uit… Hij besloot dan maar om handelswetenschappen te studeren aan de UGent. Daar is hij ondertussen afgestudeerd en hij werkt nu al een jaartje bij FIGURAD Bedrijfsrevisoren. Aan de frituur bestelt hij steevast kaaskroketten maar wat het verschil is tussen de rondjes en de vierkantjes weet hij na al die kaaskroketten nog steeds niet. Als er na al dat kaaskroketten verorberen nog een gaatje is, durft Michiel dit wel eens opvullen met wat sieps. Michiel heeft ondertussen al meer dan 1,5 jaar een relatie met zijn geliefde Lisbetje die ondanks Michiel’s gematigde lengte toch zijn grootte gelukkig net niet overstijgt. Na een korte poging om samen een huisje te huren hebben ze besloten om toch nog even thuis te blijven wonen. Op die manier wonen ze nu afwisselend een week bij elkaar zodat leider Arno, de broer van Michiel, toch af en toe wat rust kan vinden. Gelukkig kan leider Jens wel atijd verstaanbaar communiceren want net als leider Arthur is leider Michiel niet altijd even verstaanbaar. Dit ligt misschien deels aan het feit dat Michiel een aantal jaar geleden afscheid heeft moeten nemen van zijn 2 bovenste snijtanden. Michiel is echter met al zijn ervaring als leider de geknipte man om uw zoon een fantastisch jaar te bezorgen!