Hernieuwerleiding

Arthur “Dikken, Angela, Supreme leader” De Bruyckere

Deze rots in de branding bij de KSA begint ondertussen ook al aan zijn 5e jaar leiding. Na enkele omzwervingen bij de speelvogels, krabbers en jonghernieuwers heeft ‘den dikken’ besloten om zich dit jaar bezig te houden met onze grootste kleine kindjes: de hernieuwers! Deze brok (en dat kan je gerust letterlijk nemen) ervaring is niet enkel leider. Omdat hij het zoveel beter doet dan Merkel, Trump, Macron en zelfs Charles Michel samen, is hij voor het 3e jaar op rij onze Bondsleider (of zoals hij het zelf liever zegt: supreme leader). Onder zijn welbekend motto “I make shit happen!” slaagt hij er toch al even in om de KSA te laten draaien als een geoliede machine. Misschien zitten zijn studies daar wel voor iets tussen, onzen Bruycker gaat intussen al 5 jaar naar de UGent om het diploma van rechten te behalen. Deze jongeman doet altijd zijn stinkende best! Naast de aula durft onze Bondsleider ook wel eens de welgekende Overpoort bezoeken, dit niet enkel om een feestje te bouwen maar vooral om naar zijn favoriet sterrenrestaurant te gaan namelijk ‘t hamburgertje bij Ertan. De liefde tussen Arthur en Ertan is zodanig groot dat ze mekaar zelfs in het weekend niet kunnen missen! Daarom komt den Ertan wel eens hamburgers bakken in Maldegem, dit speciaal om de levensstijl van zijn kameraad op peil te houden, hoe mooi kan een liefdesverhaal nog worden?

Kortom, wij wensen Arthur heel veel succes toe dit jaar met de hernieuwers, maar dit geldt natuurlijk ook omgekeerd! 1 ding is zeker, de lol zal ook dit jaar niet ontbreken!


Jens ‘Coolio, Dakdekker, Felice, Jengs’ Blondeel 

Onze Jens begint dit jaar reeds aan zijn zesde jaar als leider binnen KSA Maldegem!  Na aan bijna elke mogelijke ban al leiding te hebben gegeven zal deze ervaren rot voor het tweede jaar op rij leiding geven aan de hernieuwers.  Als de oudste leider binnen de leidingsgroep zal Jens dan ook ongetwijfeld zijn uiterste best doen om de oudsten onder onze leden op te leiden. Zo zal hij hen begeleiden om hen op weg te helpen om zelf even goede leiders te worden.  Jens zal de hernieuwers zeker en vast ook proberen wegwijs te maken in onze depot, want nu hij al voor het vijfde jaar de taak van materiaalmeester op zich neemt is het dan ook cruciaal om deze belangrijke taak aan de meest capabele opvolger toe te vertrouwen.  Samen met Jules aka Goelio zal Jens ook weer deel uitmaken van het repair-team dat zich bezighoudt met elke mogelijke reparatie van het materiaal dat uit zijn depot afkomstig is. Al kan de schuldige daarvan het wel eens bekopen door per ongeluk een fleske tegen zijn hoofd te krijgen (Daan, je bent gewaarschuwd). Coolio is naast een echt KSA’er in hart en nieren ook een fervent ‘dakdekker’.  Dus mensen, als je dak het blijkt te begeven of u bij het bouwen van een nieuw huis op zoek bent naar een echte professional hoeft u dus niet langer te zoeken. Ook bij een scheefgezakte dakgoot of een lekkende afvoer kan u altijd bij onzen Jengs terecht. Als Jens naast de KSA en dakdekken nog wat tijd over heeft weet hij met medeleider Jules de klimrekken van de Gentse Blaarmeersen ook wel eens onveilig te maken. Klimmen is dan ook een echte passie voor deze werkmens en allesdurver.  Jens heeft vorig jaar ook 2 serieuze investeringen gedaan met al het geld dat hij bij dat dakdekken al heeft weten te verdienen. Allereerst heeft hij een tweedehands tank weten te kopen, beter bekend als een Volkswagen Amarok. En daarnaast wist hij ook nog te investeren in een bescheiden remorqueske om aan die tank van hem te hangen. Jammer genoeg heeft onze Coolio ondanks al die harde labeur nog geen tijd kunnen vinden om werk te maken van het vinden van zijn ware liefde.  Al hebben we al eens horen vallen dat hij voornamelijk valt op zussen van tweelingbroers, toch heeft dat tot op heden helaas nog niet op een succes kunnen uitdraaien. Dus als u geïnteresseerd bent in Jens of u kent iemand die zeer goed bij deze allesdurver past, aarzel dan niet en stuur een gele briefkaart naar de KSA. U kunt hem ook altijd een mailtje sturen, dit naar het e-mailadres jensdendakdekkere@ksamaldegem.be.  Als besluit kunnen we dus enkel stellen dat de hernieuwers zeker een vast een topjaar staat te wachten met deze topkerel als hun leider!