Hernieuwerleiding

Louis De Bruyckere

“Waarom ik in de KSA zit? Om anderen evenveel plezier, herinneringen, avontuur, vrienden, ervaringen,... te geven als ik kreeg toen ik zelf lid was.”

Ook dit jaar is Louis weer van de partij! Hij begint ondertussen al aan zijn 7e jaar als leiding! Hij is dan ook een zeer graag geziene gast bij zowel leiding als leden! En wees maar zeer dat Louis ook dit jaar niet zal stilzitten, hij gaat namelijk nog een jaar door als onze Bondsleider! Buiten KSA verband kennen we Louis als een goedlachse kerel die altijd wel te vinden is voor een grapje. Maar ook buiten de KSA heeft hij een hoop te doen. Hij mocht onlangs zijn studies met glans afwerken en mag zich vanaf nu industrieel ingenieur biowetenschappen noemen. Ook is Louis een ijverig klimmer die altijd met plezier een kabelbaan voor ons opzet. Ook sjorren kan hij als de beste, hij heeft intussen al 2 overwinningen in de Sjorcontest van KSA Nationaal op zijn palmares staan. Dit jaar zal leider Louis van de Hernieuwers ongetwijfeld echte KSA’ers maken!


Mathias Marclé

“Ik zit in de KSA voor de sfeer.”

Mathias “Mattie” Marclé is ondertussen al een bekend figuur binnen de KSA. Mathias is een man van weinig woorden, maar eens je hem wat beter begint te kennen, kan hij niet stoppen met verhalen vertellen. Mathias neemt dit jaar de taak van Secretaris op zich. Maar dat is niet alles, Mathias is dit jaar ook onze K-trekker. Hij zorgt ervoor dat de Katholieke zuil van onze KSA overeind blijft. In zijn vrije tijd kun je hem altijd op zijn fiets terugvinden. Zijn hobby is namelijk mountainbiken. Zijn droom is om ooit eens de Ronde te winnen, maar daar zal hij toch eerst nog wat voor moeten oefenen. Als hij niet aan het fietsen is kun je hem vaak in Brugge terugvinden, waar hij onlangs zijn hart is verloren. Ook voor een lekkere maaltijd is Mathias te vinden. Op kamp staat hij altijd als eerste aan te schuiven als het eten klaar is! Met hem gaan onze Hernieuwers zeker een geweldig jaar tegemoet!