UITPAS

Beste ouders,

Vanaf dit jaar werken we ook samen met Uitpas, een digitaal programma dat jou en je kinderen beloont voor deelname aan culturele, sportieve en jeugdactiviteiten. Hier is alles wat je moet weten over Uitpas en hoe je ervan kunt profiteren:

Wat is Uitpas?
Uitpas is een digitale spaar- en voordeelkaart die je toegang biedt tot een wereld van cultuur, sport en vrije tijd. Door simpelweg deel te nemen aan de activiteiten die we aanbieden, kun je UiTpunten verdienen. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor aantrekkelijke voordelen, zoals gratis toegangskaartjes, kortingen en andere leuke geschenken.

Hoe werkt het?
Voor of na de activiteiten kunt u bij ons de Uitpas scannen. Hierbij krijgt u direct de 24 punten voor het volledige werkjaar. Voor speciale activiteiten zoals kampen of onze ouderavond wordt ook 1 punt (per dag) toegekend.

Hoe krijg je een Uitpas?
Om hiervan te profiteren, kun je een Uitpas aanschaffen bij het gemeentehuis voor slechts 2 euro. Meer info via www.maldegem.be/ik-wil-een-uitpas-maldegem.

UITPAS meter

Sinds dit jaar hebben we ook een UITPAS meter. Dit jaar vervult leider Timo Dumon deze rol. Hij is niet alleen verantwoordelijk voor het in goede banen te leiden van alles omtrent de UITPAS, maar namelijk ook het aanspreekpunt voor mensen in (kans)armoede. Ze kunnen bij hem terecht voor individuele ondersteuning bij het invullen van administratieve papieren, opzetten van een persoonlijk betalingsplan,... 

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Groetjes,
De leiding