Afscheidnemende leiding

Dit jaar nemen we helaas afscheid van twee topleiders. Het waren leiders die zich met volle goesting ingezet hebben voor de KSA. Ze stonden elk moment klaar en offerden er veel tijd en energie voor op. Natuurlijk wensen wij hen veel succes in hun verdere carrières en zien we ze alle twee graag eens terugkomen naar onze lokalen!


Wouter De Croock

Na twee jaar als leiding beëindigt Wouter, beter bekend als “Walter” helaas al zijn KSA-carrière. Wouter gaf zowel aan een van de jongste bans, de speelvogels in zijn eerste jaar en de oudsten, de hernieuwers in zijn tweede jaar leiding. Hij is een heel handige Harry die veel van materiaal kent. Bij een technisch probleem of het onderhoud van het materiaal (bijlen slijpen,...) wist iedereen wel wie het voor elkaar kon krijgen. Bovendien is Wouter een echte carnavalsliefhebber. Van karren bouwen tot pakjes maken, hij wist hoe het moet. We hebben allemaal veel bij kunnen leren van Walter en we wensen hem enorm veel succes in de toekomst.


Jules De Bruyckere

Na maar liefst achttien jaar als lid, waarvan zes jaar leiding heeft Jules, ook bekend als “Goelio” met pijn in het hart besloten om te stoppen. Dit jaar behaalde Jules zijn diploma communicatiemanagement en ging hij meteen aan de slag. Jules betekende veel voor de KSA, van onze nieuwe website opbouwen of de klaroens verzorgen tot helpen met de heuse sjorconstructies of iedereen onderwijzen in materiaalkennis, hij stond dag en nacht voor ons klaar. Samen met oudleider Jens vormde hij niet alleen het repairteam, het duo is ook het klimmersteam bij uitstek van de KSA. Het is dankzij hen dat we de laatste jaren de voetjes van de grond konden halen met oa zelfgebouwde kabelbanen. We wensen Jules het beste toe en willen hem graag bedanken voor zijn blijvende toewijding in de KSA! We hebben allemaal veel van hem kunnen leren. In heel zijn carrière als leiding ging hij slechts één kamp niet mee! Achter de schermen zal hij zeker en vast een blijvende rol spelen in de KSA.