Piepedollenleiding

Cisse "Pisse, Robin Hood, Zwieber, Jommeke" D'hoore 

Bij de piepedollen is Cisse ondertussen al geen onbekende meer. Onze jommeke is een echte werkman ,met zijn roze zonnebril op kan hij alle karweien aan: een stelling bouwen , het plaatsen van een rek en het liefst van al het plaatsen van douchedeuren. Deze ervaren rot is ondertussen al een bekend gezicht in Gent waar hij voor de zoveelste keer aan zijn laatste jaar industrieel ingenieur begint. Naast  het schrijven van een thesis, schrijft deze jongen ook graag liefdesbrieven naar zijn grote liefde Kara. Als een echte Robin Hood veroverde hij haar hart en ondertussen zijn ze al enkele jaren onafscheidelijk. Na een lange avond met zijn Kara kan Cisse ook genieten van de rust en de stilte van het vossenholse platte land. Als hij de kans heeft gaat hij daar al graag eens kamperen U hoort het wel uw zoon zal een spetterend jaar beleven en Cisse zal zorgen dat hij dat doorkomt zonder kleerscheuren!

 


Siemen "Saimen,Blankie, Lyam, comunniefeesttuinaanlegger, Fellaini, tuinkabouter" Blankaert 

Onzen Blankie is al niet meer aan zijn proefstuk toe, hij zal dit jaar namelijk voor het derde jaar op rij de piepedollen onder zijn vleugels nemen. Siemen is een echt tuinman, hij studeerde namelijk voor tuinkabouter. Voor het uitrollen van al uw grasmatten en het ordenen van uw tuinartikelen moet u bij onzen Fellaini zijn. U moet wel weten dat hij niet altijd beschikbaar zal zijn , hij is namelijk nogal een gevoelige jongen want soms durft hij wel eens een beentje te breken. Ook durft hij wel eens te vergeten om zijn telefoon op te nemen, maar dan mag u gerust contact opnemen met een van zijn medeleiding! Ondanks zijn liefde voor de natuur is Siemen toch geen grote fan van kippen. Maar hij heeft wel een andere grote liefde: Saar! Siemen is ondertussen al enkele jaren samen met deze jongedame. Dit jaar neemt Siemen ook de verantwoordelijkheid van onze “depot” op zich. Maar door een gebrek aan een rijbewijs zal hij toch de hulp van onze vrachtautochauffeur krijgen. U hoort het al: dit wordt een top-team. Uw piepedol gaat dan ook een super jaar tegemoet!


Arthon ” Choco 2.0, Karton, Vrachtautochauffeur, Effenlegger” Van Den Bossche

Arthon is 1 van de nieuwe aanwinsten in onze leidingsgroep. Maar dat mag geen probleem zijn met 2 zo’n ervaren leiders aan zijn zijde. Zoals u al kon lezen is Arthon ook deel van ons depot-team. Waar hij alles wel effen zal leggen. Dat uw piepedollen een fantastisch jaar zullen hebben, is wel zeker want Arthon werkt namelijk in Rocks & Rolls candy ( een snoepwinkel) en wij zijn ervan overtuigd dat hij de piepedollen wel eens zal trakteren! Zoals zijn bijnaam al laat vermoeden behaalde Arthon dit jaar zijn CE-rijbewijs en mag zichzelf voortaan een volleerd trucker noemen . Als je Karton niet in zijn truck tegenkomt dan kan je hem wel vinden op zijn moutainbike.  Eens hij van zijn fiets stapt staat zijn grote liefde Ellen hem reeds op te wachten. Wat hij voor de rest in zijn vrije tijd uitspookt blijft voor ons allen een groot mysterie.

Maar 1 ding is zeker: hij zal zijn uiterste best doen om uw piepedol van de eerste tot de laatste minuut te entertainen en een super KSA-jaar te bezorgen.