Piepedollenleiding

Cisse ”Pisse, Af te wassen beer, Jommeke ,Robin Hood , Zwieber , rekligger, de concierge, Pipi Dhoore, Justin Bieber, voosbaard , eeuwige student , migrant , weeskindje, kleermaker , groene container , “het is ingewikkeld”, Jay Vleugels, verzamelaar , kaasrasper , sneeuwman , leverke, overleverke, uitleverke, velleke, leegganger, kapitein blauwtand, hoopopkorter , kampeerder, mexicaantje,ratje “ Dhoore

Hoi! Ik ben Cisse! Ik ben 23 jaar oud maar soms voel ik mij wel wat ouder 😉. Ik studeer voor industrieel ingenieur en zit nu al voor het 3e jaar in mijn laatste jaar. Ik heb heel wat talenten maar mijn grootste talent is ze verbergen. Mijn hobby’s zijn dansen , kamperen ( en dan liefst op het platte land zoals in het vossenhol) en mijn slaapmatje oprollen , ook verhuizen doe ik super graag en als ik nog wat tijd over heb werk ik al graag eens in de tuin (mijn specialiteit is meststoffen). Mijn grootste droom is om eeuwig student te kunnen blijven ondanks ik toch een harde werker ben, ik ben namelijk een echte baas in het plaatsen van stellingen en het monteren van douchedeuren ook werk ik graag aan knipperlichten. Na vele jaren heb ik mijn droom om penning van de ksa te worden na al die jaren moeten opgeven… Dit ksa-jaar is mijn 6e jaar als leiding en ondertussen ook al het 5e jaar als leiding van de piepedollen. Mijn levensmotto’s zijn: “De kleren maken de man”en “het leven is als een frikandel, je moet ze zelf speciaal maken” ( en dat doe ik ook wel).


Siemen” Blankie , Fellaini ,Tuinkabouter, Saimen ,Liam ,Lime” Blankaert

Hey hoi ! Ik ben Siemen! Ik ben een knappe kop van 21 jaar oud. Ik ben na enkele jaren als tuinkabouter en chef zitmaaier terug beginnen studeren, ik heb nu de weg naar Gent gevonden en studeer nu voor orthopedagoog. Mijn verborgen talent is de grote verdwijntruc , ik kan namelijk verdwijnen in enkele seconden zonder dat iemand er iets van merkt! Of ben ik er wel geweest ? Mijn hobby’s zijn tuinieren of tuinkabouter zijn, voetbal, volleybal, tennis,… kortom alles wat met ballen en bollen te maken heeft , het eten van de Johan opeten en natuurlijk niet te vergeten herstellen van de ziekte van Lyme ( dat zijn de risico’s van het vak zeggen ze). Daarnaast ben ik een echte fashion-boy, de laatste nieuwe modetrends zal ik op de voet volgen. Mijn grootste geheim is dat ik bang ben voor spuitjes ( maar tegen niemand zeggen hé 😜 ). Mijn grootste droom is om ooit eens af te studeren in een richting die ik wel graag doe of ooit eens op de catwalk te lopen in Milaan. Dit ksa-jaar is mijn 4e jaar als leiding en ondertussen ook al het 3e jaar als leiding van de piepedollen. Ik zal al mijn ervaring en enthousiasme in de strijd gooien om er samen met iedereen een keitof jaar van te maken! Mijn levensmotto’s zijn: “ Doe keer ne pauw na!”(m.a.w. doe af en toe eens gek :p) of “ een echte tuinier is net als onkruid… niet uit de tuin weg te krijgen!”


Sel” Ik wil ook in een toffe straat wonen, (dura)cel, zout , patser ” Goemaere

Hoipiepeloi! Ik ben Sel! Ik ben 18 jaar oud en ben een tweeling met mijn broer Tuur ( knapenleiding). Ik ben dus 1 van de jonkies binnen de leiding maar dat zal mij niet belemmeren om de piepedollen een mege-tof jaar te bezorgen. Ik studeer informatica om later iets met computers te doen. Mijn grootste talent is dat ik overal kan slapen hihi. Mijn hobby’s zijn gitaar spelen in een bandje en onder het motto:” het ritme zit er in, nu de melodie nog” spelen wij de pannen van het dak! Daarnaast ben ik ook niet weg te slaan aan de pull-up bar ( beter bekend als de plopbar) in het park, daar kan ik uren hangen om te werken aan mijn gespierd lichaam ( zodat ik indruk kan maken op de meisjes 😉 ). Mijn grootste dromen zijn in een toffe straat (’t Rivierenhof) gaan wonen en dat dit een fantastisch jaar gaat worden met alle piepers! Naast de ksa ben ik ook nog bezig met mijn grote liefde Liese, niet enkel omdat ik haar graag zie maar ook omdat ze in de BESTE straat van Maldegem woont namelijk ’t Rivierenhof. Daar woont de harde kern van de ksa waar ik ook graag deel van zou uitmaken… Mijn levensmotto’s zijn:” Je bent pas een echte vent eens je in ’t Rivierenhof gekomen bent!” en “ Liese, Liese, Liese ik wil je niet verliezen. ( romantisch hé?)  


Luka “Kempie, Bordenknuffelaar, smul 2.0, weegschaalke, de Lance Armstrong van ‘t Vossenhol  ” De Smul

Hellowkes ! Ik ben Luka, 1 van de nieuwe gezichten binnen de leiding. Ik ben 18 jaar oud en ben na mijn broer Robbe al de tweede telg van de familie De Smul die ooit de ksa-leiding vervoegt. Ik studeer voor Bob De Bouwer en hoop ooit samen met scoop (onze afscheidsnemende leider) samen huizen te bouwen. (wij vormen vast een steen-goed team 😉). Met mijn fiets aan hoge snelheid een afdaling nemen in mijn grootste talent. Mijn hobby’s zijn werken, werken en als ik nog wat tijd over heb werken maar om op mijn werk te geraken neem ik steevast mijn stalen ros, sommigen noemen mij dan ook “de Lance Armstrong van ’t vossenhol” (Hij was een echte klimmer zoals ik , ookal ben ik niet zo’n sterke daler…). Mijn grootste droom is super rijk worden maar hoe ik dit zal verwezenlijken weet ik nog niet ( ik kreeg wel al veel tips van al de andere leiding maar moet nog kiezen…). Dit ksa-jaar is mijn 1e jaar als leiding maar zal mijn uiterste best doen om er een spetterend jaar van te maken samen met de piepedollen en mijn medeleiding. Mijn levensmotto’s zijn:“Onder de brug ligt de snelste weg terug!” en “in het Vossenhol ken ik bijna iedereen maar dat is niet moeilijk want je bent er bijna alleen” (daardoor ben ik nog steeds op zoek naar de liefde van mijn leven dus bij interesse mogen jullie altijd een mailtje sturen naar de ksa).