Piepedollenleiding

Karsten Van Maldegem

“Ik zit in de KSA omdat ik er veel kan leren en omdat het massa's wijs is!”

Karsten is een goedlachse jongeman die zich volledig wil inzetten voor de KSA. Hoewel hij vorig jaar aan de knapen leiding gaf, koos hij ervoor om dit jaar het piepedollenteam te versterken. Karsten nam vorig jaar al verschillende taken op zich binnen de leidingsploeg. En ook dit jaar gaat hij ervoor! Karsten is namelijk onze nieuwe banleider. Hij zal er mede voor zorgen dat dit werkjaar onvergetelijk wordt. Bovendien is hij een zeer creatieve jongen en schrijft hij in zijn vrije tijd wel eens een gedichtje of rijmpje. Ook acteren kan hij als de beste! Dit jaar start Karsten met studeren aan de universiteit in Gent, hij koos voor geschiedenis. Gelukkig heeft hij genoeg medeleiders die de stad als geen ander kennen en hem hierbij zullen helpen.


Wout Blomme

“Ik zit in de KSA omdat ik leiding geven echt leuk vind en het natuurlijk een super sociale groep is!”

Het levensmotto van Wout is “Hoe vettiger hoe prettiger.” Je hoort het al, onze Wout is een echte Bourgondiër. Een hamburger of frietje zal hij nooit weigeren. Wout begint aan zijn tweede jaar leiding en is al sinds piepedol een echte KSA’er. Hij studeert MCT (Multimedia and Creative Technologies) aan Howest in Kortrijk. Daarom vonden we hem direct een perfecte kandidaat om zich te ontfermen over onze website. Wout gaat lachend door het leven en is altijd blij om op zaterdagnamiddag activiteit te geven. Wees dus maar gerust, want met deze kerel als leiding kan het jaar niet meer stuk!


Robbe Beernaert

“KSA was, is en blijft te gek!”

“Ge doet uw werk goed of ge doet het niet.” Robbe is een gedreven leider die opnieuw elke piepedol een fantastisch jaar zal bezorgen. Wij kennen hem als iemand die veel weet over het leven. Elke keer als we hem zien, leren we iets nieuws bij. Robbe is begonnen bij de knapen als lid en was natuurlijk direct verkocht. Zijn vader was ook een echte KSA’er en hij kon het daarom dus zelf niet laten om de KSA een kans te geven. Dit jaar ronde hij zijn middelbare studies “elektriciteit en elektronica” af en zal hij in Brugge toegepaste informatica gaan studeren. Je hoort het, ook van computers weet Robbe veel. Het is een handige Harry want ook zijn mobylette knutselde hij zelfhandig in elkaar. Wij zijn er van overtuigd dat de piepedollen een geweldig jaar tegemoet gaan met hem.


Victor De Clerck

“Ik zit in de KSA om samen met mijn maten plezier te maken en creatief te kunnen bouwen en knutselen!”

Onze leider Victor is er natuurlijk ook nog in de leidingsgroep. Dit jaar geeft hij voor de derde keer opnieuw aan de piepedollen leiding, hij is dus echt onmisbaar. Deze goedlachse kerel staat elke zaterdagnamiddag vol enthousiasme klaar om erin te vliegen. Wist je dat de naam Victor afkomstig is van het Latijn? Dit betekent letterlijk ‘overwinnaar’, met Victor op kop maakt dus niemand een schijn van kans. Wij twijfelen dan ook niet dat Victor samen met de piepedollenleiding voor een onvergetelijk jaar zal zorgen! Een van Victor’s grote interesses is biologie, hij studeert namelijk biotechnologie te Brugge. Zijn speciale talent is dat hij van plaats kan verwisselen met zijn tweelingbroer Henri en niemand het zal opmerken. Altijd goed opletten dus!


Yaron Boucque

“In de KSA kan ik mij volledig uitleven!”

Yaron is dolgelukkig dat hij het team van de piepedollen mag vervoegen! Ook dit jaar gaat hij terug naar Gent om zijn studies industrieel ingenieur verder te zetten. Zijn grootste droom is om later bruggen en tunnels te bouwen! Daarover praat hij uren aan een stuk. In zijn vrije tijd gaat Yaron skaten. Tony Hawk is dan ook zijn grote idool en zelf hoopt hij ooit zijn niveau te evenaren. Dat komt zeker en vast goed want Yaron zijn levensmotto luidt als volgt: “Kan niet bestaat niet.” Sportief en snel is hij zeker, ze noemen hem ook wel de Usain Bolt van België.