Piepedollenleiding

Siemen Blankaert

“Zelf vond ik het altijd geweldig om een namiddag te ravotten in de KSA toen ik klein was. Daarom vind ik het als leider belangrijk om een toffe activiteit voor te bereiden voor onze jongste ban. Het is mooi om te zien dat we dit jaar zo veel meer piepedollen hebben. Zo kijk ik er enorm naar uit om de piepedollen een topnamiddag te bezorgen voor dit  werkjaar! Naast activiteiten is het ook geweldig om samen als groep te werken, sociaal geëngageerd te zijn en nieuwe mensen te leren kennen!”

Leider Siemen is even oud als de Disney film Mulan. Hij begint dan ook al aan zijn 5de jaar als leider. Ook dit jaar koos hij weer voluit voor de piepedollen, aan ervaring in ieder geval dus geen gebrek! Siemen is 25 petanqueballen groot en zal die gigantische lengte vooral gebruiken om overzicht te bewaren over alle nieuwe leden. Wanneer hij niet in de KSA lokalen is om activiteiten voor te bereiden, vind je hem wellicht achter zijn boeken. Over twee jaar zou hij namelijk graag als orthopedagoog aan de slag kunnen, al heeft hij ons nog nooit echt duidelijk kunnen uitleggen wat dat precies inhoudt…


Axel De Schinkel

“De KSA is een vriendengroep voor het leven, je leert er samenwerken in groep en ook zelfstandig zijn. Activiteiten geven aan de kleintjes is superleuk! Het doet me altijd denken aan de activiteiten van vroeger toen ik zelf nog lid was.”

Axel is een goedlachse Biotechnoloog-in-opleiding. Ook hij zal zich dit jaar ontfermen over de piepedollen. Met zijn motto “Work hard, play hard” probeert hij al 122 640 reguliere voetbalmatchen lang alles uit het leven te halen. De woorden zijn hem op het lijf geschreven, Axel is er altijd, of het nu een feestje of een vergadering is. Na wat kleine verantwoordelijkheden afgelopen jaren, waagt hij zich deze keer aan het grote werk: vice-bondleider. Met zijn lengte van 12,5 bic-balpennen zien je hem misschien niet altijd staan, maar de hele leidingsgroep staat in ieder geval als één blok achter hem!


Victor De Clerck

“KSA was in het begin de ideale gelegenheid om uit mijn comfortzone te komen. Intussen vind ik het nog altijd heel gezellig dus blijf ik gewoon afkomen!”

Victor is misschien maar de helft zo oud als de Britse Prins Harry, wij vinden hem minstens dubbel zo plezant! Na 12 jaar als lid waagt hij zich dit jaar voor het eerst aan het leiding geven. Met Axel en Siemen als mentor kan dit niet anders dan geweldig aflopen! Tegelijk waagt hij zich dit jaar ook aan de studies agro- en biotechnologie, hij zal de piepedollen dus perfect op de hoogte kunnen brengen van de prachtige Maldegemse  fauna en flora. Één ding is zeker: met zijn lengte van 12 regenwormen zullen alle piepedollen naar Victor opkijken!


Wout Plasschaert