Piepedollenleiding


Henri De Clerck

“Ik zit in de KSA om de Maldegemse jeugd even toffe herinneringen te geven als mijn herinneringen aan mijn tijd als piepedol.”

Henri zal dit jaar het Piepedollenteam leiden. Uw zoon zal dit jaar ongetwijfeld enorm veel bij leren. Deze enthousiaste kerel is namelijk een echte boekenworm! Na 3 jaar studeren in Gent heeft hij besloten om een nieuwe weg in te slaan en om te gaan studeren in Roeselare. Net als zijn tweelingbroer Victor is hij erg geïnteresseerd door biologie en chemie. Henri studeert sinds dit jaar biotechnologie, dezelfde richting als zijn broer! Hopelijk wil onze Henri niet elke zaterdag met proefbuisjes spelen, want een bos,- of dorpspel hoort er natuurlijk ook bij! Leiding geven voor Henri is zeker niet meer nieuw. U mag erop rekenen dat uw zoon een topjaar zal beleven.Victor De Clerck

“Ik zit in de KSA om samen met mijn maten plezier te maken en creatief te kunnen bouwen en knutselen!”

Victor staat dit jaar aan de zijde van z’n broer bij de piepedollenleiding. Met ondertussen al 4 jaar ervaring als leiding bij de piepedollen is hij een echte aanwinst voor zijn medeleiding. Deze goedlachse kerel staat elke zaterdagnamiddag vol enthousiasme klaar om erin te vliegen. Net zoals zijn broer heeft ook Victor een passie voor biologie. Hij studeert immers ook biotechnologie! Al staat onze Victor wel al wat dichter bij zijn diploma dan zijn broer. Zijn speciale talent is dat hij van plaats kan verwisselen met zijn tweelingbroer Henri en niemand het zal opmerken. Altijd goed opletten dus! De Piepedollen hebben voor onze Victor al lang geen geheimen meer! U mag er dus op rekenen dat uw zoon dit jaar top activiteiten tegemoet gaat!


Emile Braet

“Ik zit in de KSA omdat je nergens anders zo’n goede band kweekt. Het zijn maten voor het leven! Je doet ook nog eens massa’s ervaring op en maakt onvergetelijke momenten mee.”

Emile is de kleinste leider van onze leiding, maar misschien wel de grootste filosoof van ons allemaal! Één van zijn vele uitspraken is: “Het leven gaat redelijk snel. Als je nu en dan niet stopt om eens te kijken, zou je het kunnen missen.”. Naast filosoof is hij ook gitarist en houdt hij van muziek. Hij is een echte bezige bij. Als lid was Emile vaak bezig met het verzamelen van takken die leken op geweren. Hij heeft zelfs eens geprobeerd om met toiletrolletjes een harnas te maken. Dit belooft dus als leiding, want Emile is een echte creatieveling! Wij kunnen jullie verzekeren dat jullie speelvogels de capaciteiten van Leonardo Da Vinci zullen meekrijgen van Emile.Brenn Van Maldegem

“De KSA is een plaats waar ik altijd veilig en veel kon ravotten, dat wil ik graag doorgeven aan de nieuwe leden.””

Brenn is één van onze 2 nieuwe leiders dit jaar. Zeggen dat Brenn in zijn element is bij de KSA, is een groot understatement. Deze energieke nieuweling was vroeger altijd een supergrote deugniet en dat zit uiteraard nog altijd een klein beetje in hem! Toch zal hij dit jaar wel vele uren achter de schoolbanken moeten zitten, hij is namelijk gestart als student burgerlijk ingenieur aan de Universiteit van Gent. Hij zal op zaterdag dus supergraag mee knutselen met onze Piepedollen. Wat veel mensen niet weten, is dat Brenn een grote dierenvriend is. Hij droomt namelijk van een schildpad op zijn kot. Kortom, met deze jongeman is er altijd plezier te maken! We zijn ervan overtuigd dat Brenn van zijn eerste jaar leiding een top jaar zal maken.