Jonghernieuwerleiding

Aaron “Vanackere, Danserke, Schelpe, Schwiemel, Topkampleider, De Grote Tovernaar” Van Acker

Na lang aandringen en veel gemaar hebben we onze favoriete leider van ’97 toch nog kunnen overtuigen om een jaartje extra leiding te geven. Er waren dan ook redenen genoeg: Hij mocht leiding geven met zijn BFF Daan, hij moest niet langer met zijn soulmate T.M. samenwerken, hij kon zo nog een jaartje extra de 58 heen en weer nemen… Om hem niet te veel uit zijn comfortzone te moeten trekken, hebben we hem nog een jaartje Jonghernieuwers gegund. Aaron en zijn Jonghernieuwers zijn intussen al even onafscheidelijk als zijn koelkast en witte yoghurtjes. De nieuwe lichting zal niet weten wat hen overkomt! Deze energieke, creatieve en enthousiaste architect in spe (ja u leest het goed, nog altijd in spe) kent alle kneepjes van het vak en zal van elke activiteit een hele belevenis maken. Zijn streak aan KU leuven blijft maar doorgaan. Na 3 jaar knutselen mag hij al de nietjesmachine gebruiken zonder begeleiding. Even ter zijde, alle wc rolletjes, eierdoosjes en smeerkaasverpakkingen mogen nog altijd binnen gebracht worden voor zijn werkjes. Maar let op: schenk hem geen rolletjes plakband of metalen scharen want daarvoor moet hij eerst nog specialisatiejaar volgen. De Grote Tovenaar is ook geen onbekende in de Toverpoort. Naast zijn druk dansleven maakt hij nog graag eens tijd vrij voor zijn vriendin Sofie. Of het nu een diner bij kaarslicht, film bij kaarslicht, ontbijt op bed bij kaarslicht, zelfs worstelen bij kaarslicht… Ze weten elkaar we altijd te verrassen. We kunnen nog bladzijden vol schrijven over onze Vanacker, maar u heeft het vast wel al door. We zijn dol op hem, net als zijn leden zullen zijn na een jaartje vol avonturen met deze zorgzame, betrouwbare en enthousiaste leider!


Daan “Daantje Banaantje, Dawn, Boeike, Goudvis, Topkampleider2.0 , Duiveltje, Don Papa, Double D, Kruimeldiefje” van Kerschaver  

Daan is inmiddels al een bekende buik binnen de KSA. Hij begint aan zijn 3de jaar leiding en koos na 2 jaar Krabbers voor de Jonghernieuwers dit jaar. Na een tumultueus jaar met zijn grote liefde “Amber” is hij er in geslaagd om opnieuw ons werkjaar met haar te starten. Dit betekent jammer genoeg dat hij weer een  excuus extra in zijn potje heeft zitten. We vermoeden alleen dat ze er wel eens meer dan 60 keer zou kunnen inzitten. We konden vorig jaar namelijk niet altijd op zijn diensten als Lokaalverantwoordelijke rekenen. Maar niet getreurd, we hebben er alle vertrouwen in dat als het puntje bij paaltje komt, hij zijn verantwoordelijkheden zal opnemen, zoals hij dat deed als kampleider op klein kamp. Hij heeft zich die week 8 dagen volledig gesmeten voor onze leden. Maar dit jaar laat hij de jongknapen en de zaterdagnamiddag dus achter zich om zich in te zetten voor zijn Jonghernieuwers. U mag gerust zijn, Don Papa en Aaron (het tweede deel van het Jonghernieuwerteam) zijn twee handen op één buik. Als het dan ook eens Daans buik is, kunnen de handen van alle Jonghernieuwers er nog eens bij! Dat belooft! Naast zijn potje excuses heeft ons Banaantje ook een trukendoos. Zo heeft hij ooit eens een gratis taxi weten te regelen om thuis te geraken na een gezellige avond. Double D werkt nu al een tijdje bij E-crane, u mag dus op uw beide oren slapen, uw zoon zal alle tips en tricks van een echte werkman leren. Zo zal geen enkele Jonghernieuwer ooit vast komen te zitten in eender wat voor boei, band of ring. Kortom Daan is de all-ROUND leider waar elk lid van droomt.