Jonghernieuwerleiding

Daan Van Kerschaver

“Ik was al lid als kind en vond de activiteiten en het groepsgevoel altijd geweldig. Als leiding is dat nog altijd zo. De KSA is gewoon een groep waar je heel veel mee kan bereiken en waar je toffe dingen kan doen. Het is gewoon ook leuk als je weet dat de leden zich echt geamuseerd hebben.”

Daan geeft dit jaar leiding aan de jonghernieuwers, hij is 5 voet en 10 inch groot en zit vol creatieve activiteiten voor zijn ban. In dat lichaam van hem heeft hij ook ergens een groot dichter schuilen, zijn levensmotto luidt namelijk als volgt: “Herinner je gisteren, Droom van morgen, maar Geniet vandaag!” Wanneer hij niet aan het dichten is of leiding geeft, gaat Daan aan de slag als elektricien. Hij is dagelijks bezig met gigantische kranen. Dus als de vraag ooit rijst hoeveel jonghernieuwerleiders er nodig zijn om een lamp te vervangen, hopen we dat het antwoord één is!


Arthon Van den Bossche

“Ik zit in de KSA om de leden een plezante tijd te laten beleven en ze verschillende wijze levenslessen bij te brengen op verschillende manieren zowel in activiteiten als in wijze raad.”

Opdat de jonghernieuwers geen leiding zouden geven aan Daan in plaats van omgekeerd, zal Arthon het leidingteam vervolledigen. Naar eigen zeggen geeft hij nooit op en tot nu toe hebben we hem daadwerkelijk nog nooit zien opgeven. Als vrachtwagenchauffeur heeft Arthon waarschijnlijk al meer van België en omstreken gezien dan eender welke leider. Als je ooit iemand met passie ergens over wil horen spreken, moet je Arthon iets over de KSA of zijn werk vragen. De jonghernieuwers mogen dan misschien met veel zijn, Daan en Arthon kunnen ze zeker aan!