Jonghernieuwerleiding

 

Aaron “Vanackere, Danserke, Schelpe, Schwiemel, Topkampleider, De grote tovenaar” Van Acker

Leider Van Ackere zal zich dit werkjaar ontfermen over de jonghernieuwers. Die mannekes zullen niet weten wat hen overkomt! Deze energieke, creatieve architect in spe zal de vrijdagavond anderhalf uur heen en anderhalf uur terug op de alom bekende lijn 58 reizen om onze leden een “vrie wijze aktivitaat” te bezorgen. Onze leider uit het Gentse spendeert zijn tijd graag in het bijzijn van zijn steeds groeiende familie, zijn vrienden of zijn vriendin (als ze niet te veel last heeft van haar keel). Danserke komt al graag eens onder de mensen en bij elke gelegenheid die hij krijgt, doet hij zijn uiterste best om zijn beste moves te showen aan de wondere wereld van de Toverpoort te Gent. Na veel dansen, drinkt die al graag eens een waterke en vraagt ie Ertan al ne keer achter een hamburgerke. Zijn rijkelijke lifestyle bekostigt hij als afwasser in een Gents restaurant. Aaron studeert nu voor het 3e jaar op rij architectuur aan KU Leuven. Daar leert hij knutselen met van alles en nog wat, maar het resultaat mag er zeker zijn! Dus is je verbouwing een flop? Van Acker lost het op! Niemand is perfect natuurlijk, zo ook Aaron. Zijn “kryptonite” is het waterdicht krijgen en houden van zijn vloeren.  Hij zal zijn structurele inzichten trachten over te brengen aan zijn leden om hen alles te leren over sjorren en dergelijke, om hen klaar te stomen voor Grootkamp. Samen met zijn vriendin, Sofietje, wil hij alle uithoeken van de wereld verkennen. Zo bezocht hij reeds de prachtige Marokkaanse Sahara, alsook de mythische ruïnes van Pompeï (Het ene bezoek was al iets respectvoller dan het andere). Desondanks zijn fit voorkomen is er geen begaafd sportman aan hem verloren gegaan. Dit liet hij wederom merken op het afgelopen Grootkamp, waar hij zijn duim bezeerde bij een eerder zielige val. Gelukkig kon zijn vriendin hem in die zware tijd steunen met post en lieve berichtjes. Een foto ontbrak echter.

Aaron is zeer enthousiast, zorgzaam en betrouwbaar en zal de jonghernieuwers een fantastisch jaar bezorgen!


Thomas ‘Choco, Peter, K-trekker Scoop, Aveve-boy, Meelwormke, Zandschepper, Werkmens, Bob de Bouwer, Baksteentje, Jani Kazalski, Pekki, Top-chauffeur, Schepbak, snorbeir…’  Maenhout  

Dit jaar doet hij het weer, leiding geven aan de jonghernieuwers met volle goesting. En ook dit jaar zal Thomas de werker van de twee zijn. Dit is nu zijn 5de jaar als leiding, dus heeft hij al meer dan ervaring genoeg. Ook heeft Thomas ervaring met metsen, alleen bij rechte muren dan. Op bochten moet hij nog even oefenen, maar oefening baart kunst zo ook bij zijn taak voor dit jaar waarbij hij topproducten leveren aan de KSA.

Thomas is ook een grote fan van die halve zotten, ‘volgens hem’ de beste voetbal ploeg van Brugge. Zo gaat hij naar elke wedstijd van die boeren kijken vanop de tribune. Hoe ze keer op keer weer verliezen. En praat hij vervolgens een hele week over die ene match. Tot slot wil ik nog eens vermelden dat Thomas nog steeds vrijgezel is dus als u zich geroepen voelt, offer u dan op. Maar een ding is zeker de jonghernieuwers zijn maar beter gewaarschuwd , want dit jaar wordt een jaar om niet te vergeten met Thomas.