WIJNVERKOOP 2023

De lente is ingezet, het mooie weer komt eraan, geen beter moment om wijn in te slaan! Ook dit jaar organiseert de leiding van KSA Maldegem terug een heuse wijnverkoop. Deze keer besloten we om het over een andere boeg te gooien en niet 1 merk per soort aan te bieden maar 2. Naast de gekende Enfin Le Vin & Juan De Juanes van afgelopen jaren, bieden we ook witte, rosé en rode wijn van La Salette aan! Uiteraard blijft onze cava (Grans Moments Brut) ook in het aanbod.

Onze verkoop start op 1 april 2023 en loopt tot en met 1 mei 2023.

Deze lekkere en populaire wijnen worden aangeboden aan een schappelijke prijs van € 9 per fles en € 48 per doos. Een doos staat gelijk aan 6 flessen van dezelfde kleur (het mag dus bijvoorbeeld wel een combinatie zijn van 3 flessen La Salette rood en 3 flessen Enfin Le Vin rood). Voor een fles cava vragen wij € 11 per fles en € 60 per doos (6 flessen).

De wijn en cava kan zowel voor als na de activiteiten worden afgehaald aan de KSA-lokalen te Maldegem. Vanaf de aankoop van 6 flessen, leveren wij aan huis!

Organiseert u een communiefeest, een barbecue met vrienden, receptie,… of wilt u gewoon kunnen genieten van een lekker wijntje in de zon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!