Startactiviteit 5 september

KSA Maldegem zoekt cadetten! Via de geheime diensten van de overheid heeft de leiding te horen gekregen dat men een nieuwe oorlog met België aan het plannen is. Maldegem zou bij die aanval een cruciale rol spelen door onze strategische ligging. We roepen daarom alle stoere jongens van Maldegem naar het front. Volgens onze top secret bronnen zal de vijand op zaterdag 5 september hun aanval inzetten... Trek samen met ons ten strijde op 5 september om 14u aan de KSA Lokalen en beleef een knotsgekke KSA-namiddag.

VOOR WIE? Alle jongens van Maldegem & omstreken die tussen 6 & 14 jaar oud zijn (1e leerjaar t.e.m. 2e middelbaar)

WANNEER? Op zaterdag 5 september van 14 tot 17u.

WAAR? We spreken af aan onze lokalen in de Bloemestraat.

EXTRA:

- Iedereen die komt naar deze kennismakingsactiviteit, ingeschreven of niet, is sowieso verzekerd door onze KSA verzekering. 

- Mocht je er op zaterdag 5 september jammer genoeg niet bij kunnen zijn, maar wil je toch eens proberen? Vrees niet, je kan de weken erna ook zeker & vast eens komen proeven van het KSA-leven!

- Door de Covid-19 pandemie moeten we ons aan bepaalde maatregelen houden. Hierom willen we aan alle ouders vragen om een mondmasker aan te doen wanneer ze hun zoon komen afzetten EN ophalen. De activiteit zelf zal doorgaan in verscheidene bubbels met max. 50 personen conform de regels van de Nationale Veiligheidsraad.