PASEN

Beste leden & ouders
 
Ook dit jaar moet de paashaas jammer genoeg in zijn kot blijven. Om deze Pasen toch speciaal te maken, heeft de leiding enkele opdrachten voor jullie in petto.
De leden die ten minste 2 van de 4 opdrachten hebben voltooid, krijgen in de loop van volgende week een bezoekje van onze paashaas !
De opdrachten:
 
1) Maak een knotsgekke paastekening met krijt in jouw straat. Heb je geen krijt liggen, kan je gerust een bezoekje brengen aan de Burgemeester Charles Rotsart de Hertainglaan 4 (een doodlopende speelstraat) en jouw tekening daar maken. Maak een foto van je tekening en stuur deze door naar onze facebookpagina of ons emailadres ksa.maldegem@gmail.com
2) Versier thuis een ei (zoals op de foto) en kom het in het mandje leggen op de oprit van leider Wout (Vakebuurtstraat 246).
3) Aan onze KSA lokalen heeft ons bord voor de wijnverkoop een make-over gekregen. Tel hoeveel paaseieren er op het bord hangen en stuur het antwoord naar onze facebookpagina of ons emailadres ksa.maldegem@gmail.com
4) Breng een bezoekje aan de paashaas. Deze verblijft momenteel op het adres: Sparreweg 7. Maak een mooie foto met de KSA paashaas en stuur deze naar onze facebookpagina of ons emailadres ksa.maldegem@gmail.com.
 
Jullie hebben tot en met dinsdag de tijd. Natuurlijk is het de bedoeling dat alle coronamaatregelen gevolgd worden.
 
Veel succes!