Ouderavond: Stoverij met friet 2022

Beste ouders, leden, oud-leden en andere frietjesliefhebbers

Eindelijk is het weer zover! Eindelijk mogen we jullie opnieuw uitnodigen om van onze heerlijke frietjes met stoverij te komen proeven! Na een jaar wachten zijn jullie allemaal welkom op zaterdag 12 november in onze lokalen.

We starten de avond om 19u naar goede gewoonte met een aperitief. Daarna schuift iedereen aan tafel voor de befaamde stoverij en frietjes en tot slot kunnen jullie smullen van ons uitgebreid dessertbuffet. Terwijl iedereen nog wat napraat met een koffie, projecteren we de gekste foto’s van het afgelopen werkjaar.

Inschrijven verloopt dit jaar iets anders. We werken nu met een inschrijvingsformulier op onze site (ksamaldegem.be/inschrijving-ouderavond-2022). Daar kan je je naam, emailadres en het aantal volwassenen/kinderen opgeven. De prijs bedraagt dit jaar 12 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Wie ouder dan 12 is, betaalt 18 euro. Het inschrijvingsgeld mag zoals elk jaar gestort worden op het rekeningnummer van de KSA (BE86-0682‑2977-5950). Vermeld daarbij zeker dezelfde naam als op het inschrijvingsformulier. Je bent pas ingeschreven eens we het correcte bedrag ontvangen hebben.

Hopelijk tot op zaterdag 12 november!

Groetjes,
De leiding