Inschrijvingen CARNAVAL 2023

Beste leden en ouders

Binnenkort is het terug tijd voor Carnaval! Ook dit jaar gaat dit terug gepaard met een grootse stoet doorheen Maldegem. Traditiegewijs doen ook wij, van KSA Maldegem hier weer aan mee in de hoop weer te kunnen winnen. De werken aan onze wagen zijn reeds begonnen, maar naast de wagen zijn natuurlijk onze deelnemers van belang. Alle leden zijn daarom van harte welkom om mee te lopen in de middagstoet op zondag 19 februari! Om te weten hoeveel kostuums we precies moeten maken, werken we ook dit jaar weer met een (gratis) inschrijving. Inschrijven kan via onze site op https://ksamaldegem.be/inschrijving-carnaval-2023.

Het thema is voorlopig nog een verrassing, maar dit zullen jullie binnenkort te weten komen. Er zal ook gevraagd worden om specifiek per ban enkele kledingstukken aan te trekken. Hierdoor vormen onze kostuums een mooi geheel. Hierover later meer.

We verzamelen op zondag 19 februari om 12u30 aan de KSA-lokalen. Om 15u30 lopen we dan mee in de kinderstoet. De leden kunnen dan rond 16u45 terug opgehaald worden aan de tent achter het St. Anna Kasteel in het park.

Hopelijk tot dan!
Groeten, De leiding