carnaval

Beste leden en ouders

Op zondag 11 februari 2018 is het terug carnaval in Maldegem. Net zoals de voorbije jaren is KSA Maldegem ook weer van de partij. Dit jaar verbroederen we met de gidsen en gaan we voluit voor de overwinning. De leiding is al een tijdje bezig met het bouwen van een wagen en het ontwerpen van kostuums. Het is echter belangrijk dat er zoveel mogelijk leden meegaan in de stoet, dit omdat de jury nogal gevoelig is voor grote aantallen.

Om te weten hoeveel kostuums we precies moeten maken, werken we vanaf dit jaar via inschrijving. Gelieve uw kind voor 26 januari in te schrijven via deze link: https://goo.gl/forms/TLfk2e6GNsXJppYI2 De link is ook terug te vinden op onze site en facebookpagina.

Het thema is voorlopig nog een verrassing, maar dit zullen jullie binnenkort te weten komen. Wij zorgen voor kostuums, maar toch willen we de leden vragen om warme kledij aan te trekken. Er wordt ook gevraagd om specifiek per ban enkele kledingstukken aan de trekken. Hierdoor vormen onze kostuums een mooi geheel. Hieronder een oplijsting met de kledij per ban: Piepedollen en Speelvogels: Een donkere broek. Krabbekoningen: Een wit hemd dat boven de jas kan worden aangedaan. Knapen: Een donkere broek en een wit marcelleke dat boven de jas kan worden aangedaan. Jonghernieuwers: Een zwarte broek en een witte T-shirt met strepen.

We verzamelen op zondag 11 februari om 12u30 aan de KSA-lokalen. Om 15u30 lopen we dan mee in de kinderstoet. De leden kunnen dan rond 16u45 terug opgehaald worden aan de tent achter het oud politiebureau in het park.

Hopelijk tot dan!