MINIKAMP

Datum: 
10/04/2023 - 09:00 to 11/04/2023 - 17:00

Beste 

Van maandag 10 tot dinsdag 11 april is het terug tijd voor ons minikamp! Dit is een jaarlijkse traditie waarbij we alle piepedollen & speelvogels tijdens de paasvakantie uitnodigen om eens te overnachten in onze lokalen. Zo willen we enerzijds de drempel naar het klein kamp wat verlagen. Ons klein kamp vindt namelijk plaats op verplaatsing, dit jaar in Sint Truiden, van 10 tot 17 aug, wat lang is om als eerste keer op kamp te gaan. Daarom is het ideale moment om "het op kamp gaan" eens uit te testen.
Anderzijds is het ook een ideale manier om de paasvakantie vol met toffe verhalen en herinneringen te vullen!

Praktisch:
- Het kamp gaat door van maandag 10 (9u) tot dinsdag 11 april (17u).
- We gaan niet op verplaatsing en overnachten in onze eigen lokalen. We spreken dus af aan onze lokalen en ook het ophalen gebeurt hier.
- Het kamp zelf is gevuld met verscheidene activiteiten. Zo gaan we onder meer eens gaan zwemmen.
- De prijs hiervoor bedraagt 25 euro.
- Voor de inschrijvingen van onze kampen en dus ook voor minikamp, komen we telkens aan huis. Op die manier kunnen we alles uitleggen en eventuele vragen beantwoorden. Terwijl hebben we ook eens contact met de ouders, wat ook belangrijk is. We starten hiermee in de tweede week van februari.
- De benodigdhedenlijst zal, na inschrijving, ook bezorgd worden.


Indien u nog vragen hebt, stuur gerust! U kunt ook altijd bellen naar onze bondsleider (Louis De Bruyckere) via 0474 17 35 84.

Groeten
De piepedollen- & speelvogelleiding