KLEIN KAMP 2024

Datum: 
10/08/2024 (All day) to 17/08/2024 (All day)

Naar goede gewoonte trekken we ook dit jaar op uit tijdens ons spetterend Klein Kamp!

Lees er alles over op deze pagina.

Waar?

Dit jaar zullen we ons een week amuseren in de Bosuil in Pelt. Dit is een geweldig kamhuis op een boogscheut van de Nederlandse grens. De kamers zijn gevuld met stapelbedden, we beschikken over een ruime eetzaal en meer speelruimte dan we ooit nodig zullen hebben.
Naast ons eigen plein is er ook een speeltuin, kampeerweide en speelbos aanwezig. We zullen ons dus geen moment vervelen!

      

Voor wie?

Tijdens ons klein kamp trekken we er een weekje op uit met onze drie jongste bans. De Piepedollen, Speelvogels en Krabbekoningen worden dan volledig ondergedompeld in het KSA’er zijn.

      

Wanneer?

Ons Klein Kamp vindt dit jaar plaats van zaterdag 10 augustus tot en met 17 augustus. 

Wat doen we?

Tijdens ons klein kamp doen we tal van leuke activiteiten:

  • Dagtocht: We trekken er een dagje op uit om de regio te ontdekken, na een lange wandeldag genieten we met volle teugen van het lokale zwembad!
  • Voetbaltoernooi: Tijdens deze sportnamiddag krijgt elke ban de kans om zich te kronen tot voetbalkampioen van KSA Maldegem.
  • Paracommandopiste: De leiding bouwt een prachtig parcours en elk lid wordt voor één namiddag lid van de special forces!

Daarnaast ontbreken de activiteiten die we op zaterdagen doen ook zeker niet. Zo zorgen we voor bosspelen, pleinspelen, waterspelletjes en zoveel meer. Met als enige verschil dat de leden niet na slechts drie uur al terug naar huis moeten. Van ’s ochtends tot ’s avonds amuseert iedereen zich dus te pletter!

Vragen?

Indien je nog met vragen zou zitten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. De leiding komt ook nog langs bij u thuis om uw zoon (al dan niet) in te schrijven.

Heeft u toch nog vragen, aarzel zeker niet om ons te contacteren:

•    Henri De Clerck              (Piepedollen)           0471 40 93 31
•    Médard De Baere            (Speelvogels)           0479 95 32 55 
•    Karsten Van Maldegem   (Krabbekoningen)    0484 05 89 41

Facebook pagina "KSA Maldegem"
Email: ksa.maldegem@gmail.com