Klein Kamp 2023

Datum: 
10/08/2023 - 08:00 to 17/08/2023 - 17:00

Beste ouders en leden

Ook dit jaar organiseren we naar goede gewoonte ons spetterend Klein Kamp!

Voor wie is ons Klein Kamp?

Tijdens het klein kamp gaan we er zoals elk jaar een weekje tussenuit met onze drie jongste bans: de piepedollen, speelvogels en krabbekoningen.

piepedollen

Naar waar gaan we?

Dit jaar zullen we zeven nachten slapen in Het JVC Bautershof in Sint-Truiden. Dit is een geweldig kamphuis met alles erop en eraan. De kamers zijn gevuld met stapelbedden, een ruime eetzaal en meer speelruimte dan we ooit nodig kunnen hebben. Bovendien is het kamphuis volledig omringd door een prachtig speelbos. Als we eenmaal genoeg hebben van ons bos, gaan we achter de hoek op het prachtige voetbalveld spelen! Er is dus meer dan genoeg plaats om te ravotten. 

Wie is er bij als leiding?

Dit jaar zal Karsten Van Maldegem, tijdens het werkjaar leider bij de piepedollen, als onze kampleider het klein kamp in goede banen leiden. Hij heeft er super veel zin in en kan niet wachten om er aan te beginnen! Tijdens het kamp zelf wordt hij bijgestaan door een groep enthousiaste leiding, interimleiding (onze leiding in spé) & fourage.

karsten

Wat doen we?

De piepedollen, speelvogels en krabbekoningen worden dan volledig ondergedompeld in het KSA’er zijn. We spelen leuke spelletjes, gaan op dagtocht, organiseren een heus voetbaltoernooi… Daarnaast ontbreken de activiteiten die we op zaterdagen doen niet. Zo zorgen we voor bosspelen, pleinspelen, waterspelletjes en zoveel meer. Met dat verschil dat de leden niet na slechts drie uur al terug naar huis moeten. Van ’s ochtends tot ’s avonds amuseren ze zich dus te pletter!

Vervoer?

Dit jaar zullen we met de trein vanuit Aalter naar Sint-Truiden trekken. De exacte uren van vertrek en aankomst zullen later worden meegedeeld.

Interesse?

Voor de inschrijvingen zullen we de komende weken bij iedereen langskomen. Tijdens die inschrijvingen geven we nog wat meer uitleg en beantwoorden we alle mogelijke vragen.

Mocht u nu al vragen hebben, kunt u steeds contact opnemen met:

  • Karsten Van Maldegem       0484 05 89 41 (Kampleider en Piepedollen)
  • Sel goemaere                        0471 47 50 28 (Speelvogels)
  • Henri De Clerck                     0471 40 93 31 (Krabbekoningen)

Hopelijk tot deze zomer!