JOEPIE 2023

Datum: 
11/04/2023 (All day) to 14/04/2023 (All day)

Dit jaar is het opnieuw tijd voor de traditionele JOEPIE! Tijdens dit tweejaarlijks evenement georganiseerd door KSA Nationaal, stappen de Jonghernieuwers van alle Vlaamse KSA-verenigingen richting de onbekende stad X.

Deze keer is het de 30e editie en natuurlijk willen wij van KSA Maldegem zeker terug van de partij zijn! Vandaar hopen we dat we met alle Jonghernieuwers de uitdaging kunnen aangaan. Joepie is namelijk een van de tradities waar veel van ons onvergetelijke herinneringen hebben opgedaan en nog steeds op terug blikken.

Joepie is een vierdaagse staptocht en vindt dit jaar plaats in de paasvakantie van dinsdag 11 tot vrijdag 14 april. Tijdens deze vier dagen leggen we aan de hand van verscheidene tochttechnieken en elkaars hulp +- 100 km af. De 100 km kan afschrikkend zijn maar met de hulp van elkaar en de leiding, is dit zeker doenbaar! Vertrekken en ophalen zal aan het Station van Aalter gebeuren. Indien je nog vragen hebt, kan je ons altijd contacteren via de gebruikelijke kanalen en telefoonnummers.