Inschrijving 2023-2024

Gelieve hier onder de gegevens van uw zoon in te vullen en vervolgens op de knop "INSCHRIJVEN" te klikken. De inschrijving is dan voltooid, waarna u een bevestigingsmail krijgt (check uw spam folder). De inschrijving voor het hele werkjaar is pas geldig (en uw zoon is dus pas op onze activiteiten verzekerd) na overschrijving van het inschrijvingsgeld van €30 op het rekeningnummer BE86 0682 2977 5950 (inschrijving in het 1e semester bedraagt €40, indien je pas in het 2e semester inschrijft is dit nog maar €30). Door te klikken op inschrijven gaat u akkoord met onze voorwaarden en treedt de automatische inschrijvingsprocedure bij KSA Nationaal in werking.
Elk nieuw lid heeft recht op een gratis sjaaltje verkrijgbaar op de activiteit aan de KSA lokalen in de bloemenstraat. Een KSA-hemd kan voor 25/29 euro aangekocht worden op de activiteit of via www.ksa.be/webshop maar is niet verplicht.

Meer info i.v.m. de activiteiten is wekelijks te vinden op onze Facebook pagina, hier op onze site onder "kalender" of in het "Vrij Maldegem".

Adres
Ik geef toestemming dat er beeldmateriaal van mijn kind gemaakt wordt gedurende het komende KSA-jaar (2022-2023) en geef toestemming dat deze foto’s of ander beeldmateriaal door KSA Maldegem, de provinciale werkkringen en KSA Nationaal vzw gebruikt mogen worden voor organisatiedoeleinden (cf. sociale media, website, leden- en leidingstijdschrift, ...).
Je persoonsgegevens en die van je kind worden verwerkt door KSA OLV Ster Der Zee Maldegem, ’t Rivierenhof 6, 9990 Maldegem, ksa.maldegem@gmail.com. We gebruiken die gegevens voor ons ledenbeheer en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en werking. Meer info over ons beleid rond gegevensverwerking en hoe je je rechten kan uitoefenen vind je via link naar privacyverklaring op onze website (www.ksamaldegem.be/overons/privacy). Lid worden van KSA OLV Ster Der Zee Maldegem betekent automatisch ook lid worden van KSA Nationaal vzw. In het kader van ledenbeheer, verzekering en het verzenden van het leden-en leidingstijdschrift geven wij identificatie- en contactgegevens door aan KSA Nationaal vzw, Vooruitgangstraat 225, 1030 Schaarbeek, info@ksa.be. Meer info over het nationaal privacybeleid vindt u op www.ksa.be/privacyverklaring.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.
3 + 6 =
Los dit eenvoudige wiskundige probleem op en voer het resultaat in. bijv. voor 1+3, voer 4 in.