Bestelling wijnverkoop

Dit jaar organiseert de leiding van KSA Maldegem voor het 5de jaar op rij een heuse wijnverkoop. Wij bieden 3 soorten wijnen aan: een rode, witte en rosé wijn. Verder hebben we ook een cava in de aanbieding.

Deze lekkere en populaire wijnen worden aangeboden aan een schappelijke prijs van € 8 per fles en € 45 per doos (6 flessen van dezelfde wijn). Voor een fles cava vragen wij € 10 per fles en € 58 per doos.

De wijn en cava kan op later vermelde afhaalmomenten worden afgehaald aan de KSA-lokalen te Maldegem. Vanaf de aankoop van 6 flessen zijn wij bereid om de wijn aan huis te leveren.

OPGELET: Uw bestelling wordt pas vervolledigd indien het correcte bedrag is overgeschreven op het rekeningnummer BE86 0682 2977 5950 (met vermelding "Wijnverkoop + naam & voornaam")

Wijn Bestelling
Levendig kersenrode wijn met een heel zuiver fruitig aroma’s, De smaak is speels, aangenaam sappig, met weinig tannines maar voldoende structuur. Heel aangename "doordrinker" die de perfecte metgezel is van vleesgerechten.
Deze Juan de Juanes Bronce Tinto is de verpersoonlijking van een echte passe-partout drinkwijn. Het deel Macabeo zorgt ervoor dat er naast het ronde karakter van de Chardonnay ook wat kruidigheid en smaak van groene appeltjes in de wijn komt.  De naam verwijst naar Juan de Juanes, een toonaangevende Renaissance schilder uit Font de la Figuera.
De wijn heeft een zalmroze schittering, een florale neus met impressies van zomerfruit en een vleugje peper. In de mond breed geschakeerd en harmonieus met frisse toets over de hele lengte. Zomerse BBQ rosé maar die ook perfect als aperitief, bij salades of pasta's kan worden gedronken.
Cava Grans Moments is een brut die gemaakt wordt van 3 lokale druiven. Door de rijping sur lie van minimum 12 maanden is de pareling fijn, en krijgen we een kwalitatief zeer correcte cava. Door zijn frisse en fruitige (geel fruit en groene appeltjes) afdronk spreekt hij een breed publiek aan.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.