INSCHRIJVINGEN KLEINKAMP

Beste ouders,

Hier kunnen jullie inschrijven voor ons Kleinkamp van 15 tot 22 augustus naar Bornem deze zomer. 

Om organisatorische redenen kan er maar ingeschreven worden tot en met 30 juni!

Waarschijnlijk hebben jullie nog heel wat vragen over hoe alles zal verlopen. De leiding is momenteel bezig met de voorbereidingen en stelt alles in het werk om het kamp op een verantwoordelijke en veilige manier te kunnen laten doorgaan. Een mail met alle verder informatie, zoals hoe laat we precies vertrekken op 15 augustus, de medische fiches, wat jullie allemaal in jullie valies moeten steken, welke voorzorgsmaatregelen er getroffen zullen worden voor het kamp... wordt jullie na inschrijving allemaal nog via mail toegestuurd.

BELANGRIJK: Dit jaar worden de leden op de kampplaats in Bornem verwacht op zondag 15 augustus. Een week later, op zondag 22 augustus kunnen de piepedollen, speelvogels en krabbekoningen daar ook weer worden opgehaald. De exacte uren worden later nog meegedeeld. 

Normaal komt de leiding elk jaar bij u thuis langs om uw zoon in te schrijven, maar door het Coronavirus is dit momenteel niet mogelijk. Mochten jullie nog vragen hebben, mogen jullie ons altijd een mail sturen via ksa.maldegem@gmail.com of bellen via 0471 65 25 34.

Kostprijs: €185 (- €15 op het totaalbedrag voor 2 broers, - €30 op het totaalbedrag voor 3 broers) (Nieuw lid: €25 extra voor verzekering)

De betaling dient te gebeuren vóór 2 juli op het rekeningnummer BE86 0682 2977 5950. 
Bij annulatie na 20 juli wordt €50 annulatiekosten gerekend.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Groeten,
De leiding

Adres
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.