WIJNVERKOOP

Beste KSA-sympathisant

Ook dit jaar organiseert KSA Maldegem weer een wijnverkoop in samenwerking met Wijnhandel Van Den Bossche! We bieden 3 soorten wijnen aan: een rode, witte en rosé. Daarnaast bieden we ook een cava aan. Meer info omtrent de wijn en cava staat onderaan vermeld.

Bestellen kan via https://ksamaldegem.be/wijnverkoop

Onze verkoop loopt tot en met 17 april 2022

Deze lekkere en populaire wijnen worden aangeboden aan een schappelijke prijs van € 8 per fles en € 45 per doos (6 flessen van dezelfde wijn). Voor een fles cava vragen wij € 10 per fles en € 58 per doos (6 flessen per doos).

- Juan De Juanes Blanco - Do Valencia
Deze Juan de Juanes Bronce Tinto is de verpersoonlijking van een echte passe-partout drinkwijn. Het deel Macabeo zorgt ervoor dat er naast het ronde karakter van de Chardonnay ook wat kruidigheid en smaak van groene appeltjes in de wijn komt.
De naam verwijst naar Juan de Juanes, een toonaangevende Renaissance schilder uit Font de la Figuera.

- Enfin Le Vin Rosé - Vdp d'Oc
De wijn heeft een zalmroze schittering, een florale neus met impressies van zomerfruit.
In de mond breed geschakeerd en harmonieus met frisse toets over de hele lengte.
Zomerse BBQ rosé maar die ook perfect als aperitief, bij salades of pasta's kan worden gedronken.

- Enfin Le Vin Rouge - Vdp d'Oc
Levendig kersenrode wijn met een heel zuiver fruitig aroma’s, De smaak is speels, aangenaam sappig, met weinig tannines maar voldoende structuur. Heel aangename "doordrinker" die de perfecte metgezel is van vleesgerechten.

- Cava Grans Moments Brut
Cava Grans Moments is een brut die gemaakt wordt van 3 lokale druiven. Door de rijping sur lie van minimum 12 maanden is de pareling fijn, en krijgen we een kwalitatief zeer correcte cava. Door zijn frisse en fruitige (geel fruit en groene appeltjes) afdronk spreekt hij een breed publiek aan.