INSCHRIJVINGEN 90 JAAR

Beste,

Binnenkort viert KSA Maldegem feest. We bestaan dit jaar immers 90 jaar en dat mogen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijdens een groots jubileumweekend, van 10 tot 12 april, willen we onze verjaardag vieren met onze leden en hun ouders, oud-leiders en alle andere KSA-sympathisanten.

Wat heeft het feestweekend te bieden? Op vrijdagavond duiken we het weekend in met een gezellige Afterwork Party. Wie wil swingen, kan dit op de tonen van onze oud-leidingsband “Hamster Huey” en van “A Murder In Mississipi”, maar ook wie liever rustig een babbeltje slaat bij drankje en een hapje is van hart welkom.

Zaterdag is er een speciale Activiteit voor al onze leden. Wat we precies voor hen petto hebben houden we nog even geheim.

Op zondag nodigen we u graag uit voor onze Sneukeltoer. Op verschillende tussenstops bieden wij u een drankje en hapje aan. Nadien kan u aanschuiven voor een heerlijk Ribbetjesfestijn (à volonté!). Om de sfeer helemaal compleet te maken, sluiten we de avond af rond ons kampvuur, met optredens van “Jacks & Kings” en “Jess and the Melons”.

Hopelijk tot dan!

Prijs sneukeltoer:

4 euro voor -12 jaar

6 euro vanaf 12 jaar

Prijs ribbetjesfestijn met frietjes:

13 euro voor -12 jaar

18 euro vanaf 12 jaar

Prijs combiticket (sneukeltoer & ribbetjesfestijn)

16 euro -12 jaar

21 euro vanaf 12 jaar

Inschrijven voor het ribbenfestijn, de sneukeltoer of reserveren van een combiticket kan door een mailtje te sturen naar ksa.maldegem@gmail.com met vermelding van:

- Voor welke activiteit u inschrijft Sneukeltoer/Ribbetjesfestijn/Combi

- Het aantal personen onder de twaalf jaar.

- Het aantal personen vanaf twaalf jaar

Gelieve jullie inschrijvingsgeld te storten op het rekeningnummer van KSA Maldegem (BE86 0682 2977 5950) met vermelding van dezelfde naam als in je e-mail.

OPGELET!

U bent pas ingeschreven als wij de betaling goed ontvangen hebben.

Inschrijven kan tot en met 31 maart.